21 hetes kismama vagyok és ma rántott camamber sajtot ettem ebédre. Ezt kívántam, de nagyon. Mi bajunk lehet ettől?
Miért ad az tanácsot, aki nem nézett utána?????????
CAMAMBERT SAJTOT NEM SZABAD ENNI TERHESEN, MERT VETÉLÉST OKOZHAT!!! Oké, ettől valószínűleg nem lesz bajod, de ne egyél többször.
Ja, az előző válaszomat még annyival egészíteném ki, hogy nem számít, hogy rántva etted, ez baktérium, de nem kórokozó, és így nem is pusztul el a főzéstől, sütéstől. A lágy sajtokkal nincs baj, ezt a riogatást már sokszor hallottam, de nem igaz, csak sokan hallották, hogy penészes sajtot nem szabad enni, de gondolom nem jól jegyezték meg.
Természetesen egyed amit kívánsz, de azért az jó nagy hülyeség, hogy mindent, aki ezt írta, néha gondolkodhatna (bár a helyesírásán látszik ("tölle"), hogy valószínűleg nem az esze az erőssége. Hiszen azért mindent, amit kívánsz, nem lehet megenni/inni (pl. alkohol, nyers hús, stb.). Egyél nyugodtan mindent, amit szeretsz, de vannak bizonyos kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!