Sajnos semmilyen terhes vitamin nem marad meg bennem. Mit tegyek? 3 napja ittam egy pici vorosbort mert annyira kivantam, de semmi mas nem marad meg.6 hetes vagyok remelem nem lesz semmi baj. Valaki segitsen!
Szia!
A folyékony levek sem maradnak meg?
Mert gondolom tudod, hogy vannak mostmár ivólé formájában is.
Valamilyen vitamint jó lenne használnod, ne csak magadra gondolj, hanem a babádra is, hogy neki nagyon kellenek a vitaminok, ill. a folsav a fejlődéshez!
A vörösbor kis mértékben (heti 1-2 pohár) nem baj, sőt, még jót is tesz.
B6 vitamin létezik injekció formájában is, ami enyhíti a rosszullétet.
Próbálj meg nagyon hideg italokat inni, akár ásványvizet, teát, gyümölcslét, mindegy, csak hideg legyen!
Nekem a szénsavas dolgok váltak be, az megnyugtatta a gyomromat.
Nagyon apró kortyokat igyál, nekem a dokim javasolta a cola ligh-ot, mert csökkenti a hányingert. Bevált, meg a gyömbér tea is. Ha szereted a pattogatott kukoricát, az is megfogja a hányingert egy picit.
A vitamin bevitel pont az első 3 hónapban a legfontosabb. A baba elveszi a szervezetedből, ami neki kell, de ha már "kiürített" teljesen, akkor neki sem és neked sem marad elég tápanyag.
A köldökzsinór a 7. 8. hét körül kezd kialakulni, attól kezdve nő meg a baba igénye is.
Ha már tényleg semmi nem vált be, akkor irány a doki, mert ki fogsz száradni, és az nagyon veszélyes lehet.
A vörösborral nincs gond, nekem alacsony a vérnyomásom, még javasolta is a doki, hogy fogyasszam heti 1-2 alkalommal. Persze csak alkalommal, persze csak minimálisan. :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!