Kicsit megfájdult a gyomrom, sült szalonnát ettem, sült hagymával, és tükörtojással! 12. hetes vagyok, ez a kaja nem árt a babának ugye? Megjegyzem, h. nem mindennapos kaja ez nálam, de ma valahogy ezt kívántam! Nem lehet belőle baj ugye?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 16:20
1/8 anonim válasza:
A babának nem árt :) csak a Te gyomrodat viseli meg egy picit. Igyál egy kis szódát, egy-két büfi és jobb lesz.
Én imádom az ilyen kajákat, de néha nekem is minden bajom van tőle....
21 hetem kismami
2/8 anonim válasza:
Ide is passzolhatnál ha maradt. amúgy én is imádom az ilyen "egészséges" ételeket. Nekem az olajtól szokott bajom lenni.
3/8 A kérdező kommentje:
:D utolsónak, sajna nem maradt! :D
2010. ápr. 21. 17:32
4/8 anonim válasza:
én virslit ettem mustárral utána azt hittem fala mászok
5/8 anonim válasza:
tegnap én is ettem virslit és nagyon marta a hasam. érdekes mert ezelőtt soha. még amivel nekem pl vigyáznom kell a sült krumpli. már éttermes szóba sem jöhet mert sok az olaj rajta és meghalok tőle.
6/8 anonim válasza:
Egészségedre! Nekem az utolsó másfél hónapra fogott sómentes diétára az orvosom csak, bár nem értem az okát, csak 10 kg-t híztam, és nincs semmi problémám eddig (vizesedés, vérnyomás). Az elején és közepén egyél ami jólesik (kivéve nyers tejet húst, halféléket, pasztőrözetlen sajtokat), de csak mértékkel! Szerintem a bűntudat tesz a legrosszabbat a babának, a mamának meg a túl sok hízás.
7/8 anonim válasza:
Úristen, borzasztóan megkívántam!!! :-P
Amúgy dehogyis árt!!
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor készítek neked is legközelebb, okés? :D
2010. ápr. 22. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!