Volt olyan, hogy 9 hetes uH-on a doki azt mondta csak petezsákot lát, nem bíztatott minket semmi jóval, és mégis jól sült el a dolog?
9 hetesen már dobogó szívnk kellene lenni.
Nekem 7 hetesen láttak csak 5 hetesnek megfelelő petezsákot, a doki azt mondta megnézi 1 hét múlva hogy nőtt-e, de 2 napra rá elvetéltem. Elhalt a baba.
Szerintem 9 hetesen ha nem lát szívhangot, akkor tuti nincs baba. Ami esetleg remény, az az lehet, hogy nem is akkor fogant, tehát nem 9 hetes, csak 5.
7 hetesen már kéne dobogni a kicsi szívnek.
Sajnos, nem tudlak én sem semmi jóval biztatni. Ilyenkor már dobogó szivecskének kellene lenni. Nálam a 8. hét végén már 20 mm-es volt a baba.
Nagyon sajnálom! :(
A hatodik héten elkezd pulzálni a szív.
Ha nincs semmi a petezsákban, az missed ab.
Nekem is ez volt.
utolsó vagyok.
Ilyenkor ún. befejező műtétet végeznek, ami olyan, mint egy abortusz.
Ha még nem szült, előtte nap bemegy a kórházba, tesznek fel egy méhszájtágítót. Ez kellemetlen, fizikailag. (ha már szült, akkor ez a lépés kimarad, és csak a műtét előtt kell bemennie) Utána már semmi "rossz" nincs (a lelki oldalát leszámítva). Másnap meg altatásban eü-i küretet csinálnak. Kb. 20 perc. Mahd bentartják 4-6 órára megfigyelésen, és haza is mehet.
Én utána nem is véreztem. Csak a szívem... :)
Akkor nagyon rossz volt, de tudtuk, hogy beteg lett volna, ha megmarad.
De már van egy makk egészséges kislányom, 11 hónapos. És egy 11 hetes pocaklakóm.
Azt hittem azért lesznek pozitívumok is...
Másik ismerősömnek 9 hetesen 2 doki is azt mondta, hogy nincs szívhang, már műtétre készítették, vérzett görcsölt, amikor egy utolsó hüvelyi UH-gal meglátták a dobogó szivecskét.Már 13 hós gyönyörű kisfiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!