12. hetes genetikai UH-n nagyon vastag tarkóredőt mértek. Van olyan, akinek hasonló volt? Mi "sült ki" belőle?
Nem értem a dokikat!Az egy dolog,hogy tájékoztatnak téged arról,hogy a tarkóredő vastagsága jele lehet kromoszómarendellenességnek,de hogy miért temetik el ezt a kis embert egy uh-os vizsgálat után?Csináltasd meg az integrált tesztet,nekem akkor,amikor csinálták-elmúltam
35,ezért kellett-azt mondták,hogy az uh. és a véreredmény együttes értékelése után tudnak véleményt mondani.Azonkívül még mindig ott van a magzatvízmintavétel lehetősége ami 100 %-os erdményt ad.Én nem hagynám a helyedben,hogy megijesszenek,csináld végig a tesztet,ha az eredmény kétes lesz,akkor meg a magzatvízmintavételt is kérd.Nekem van olyan kolléganőm,akinek pozitív integrált teszt után a magzatvízvizsgálata negatív lett és egészséges babát szült.Ne add fel,amíg nincs biztos eredmény a kezedben!
Szia
Nekünk az elsőszülött fiúnknál volt magas, 3 mm. sajnos ez volt az egyetlen vizsgálat, ami jelezte, hogy baj van. az összes többi negatív lett, 40. héten szültem meg, és fél szíve volt, meghalt 3 naposan.
vizsgáltasd ki, integrált teszt, magzati szívultrahang, genetika. Visszatérési pont a 16. hét. Akkor kell dönteni. (Szerintem)
A házasságodat pedig ne bízd az orvosodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!