Aki sült már a fizetős Kútvölgyibe vélemény?
Off...?
Én tavaly szültem, akkor még ugyan nem volt fizetős, de ugyanezek az orvosok voltak. Hegedűs Tibornál szültem, és teljesen elégedett voltam. Az a típus, aki nem lelkizik feleslegesen, de tudja a dolgát, és nem aggaszt potyára. Alapos, megfontolt és jól felkészült. Most ugyan beteg, de ott van Maternityben.
Tavalyhoz képest a körülmények jobbak lettek, felszereltség, stb. A nővérek rendesek, de a szoptatásban sosem voltak egy állásponton. A szülésznők is profik, kedvesek. A szülőszobák barátságosak, igazi hangulatos szobák.
Szerintem a magánkórházzá válása csak jobbá tette. Akkor is kulturált kismamák között voltam, most sem lehet másképp. Csak jobb lehet. Inkább az orvos, aki mérvadó. Mindegyik más-más. Valaki állandóan vizsgál, és részt vesz a mindennapjaidban, valaki, pedig amikor Te szükségét érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!