Sült hurkát-kolbászt sem lehet enni?
Figyelt kérdés
sok helyen olvastam, h nem, dehát az már megsül,átsül, nem nyers? nyersen meg ki eszik hurkát?:) Házikolbászt én nem gyakran, de heti rendszerességgel eszem, szerintem lehet, füstölve van,nem? és a párizsival, virslivel mi a helyzet?
köszi
7heteske
2009. febr. 19. 14:01
1/10 anonim válasza:
én ettem mindent amit megkívántam (persze biztos helyről származó hurkát is mert imádom) és soha nem volt semmi bajom a lánynak se lett semmi baja. Ha azt kívánod egyél nyugodtan.
2/10 anonim válasza:
sztem is egyél, párizsit, virslit meg főtten sülten...
3/10 anonim válasza:
hát én is mindent ettem amit megkívántam. De tényleg mindent. Én nem foglalkoztam azzal, hogy sokan azt mondják, hogy ezt meg azt nem szabad. És makk egészséges a babám aki már 4,5 hónapos. Egyedül a sóval vigyáztam a terhesség utolsó harmadába, de csak a vizesedés miatt.
4/10 anonim válasza:
Így igaz, ahogy a előttem írták. Ehetsz bármit főzve, sütve. Nyers halak, halféleségek és tatárbifsztek - ezeket ne. De minden, ami nem nyers és kívánod megengedett.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi, Lányok:) Én is így gondolom, csak most annyit olvastam, hogy még hurkát sem-hát na,..! részt vettem a készítésnél, tele a hűtőm kolbival, elpusztulnék, ha nem ehetném:DDD
2009. febr. 19. 14:21
6/10 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz. Amit nem ajánlanak: Véres steak, sushi, tatárbifsztek, tehát ami nyersen fogyasztandó. A párizsi, virsli és minden felvágott hőkezelt, tehát azt is eheted, ha megkívánod, persze módjával. Jó étvágyat!
7/10 anonim válasza:
Én imádom a marhapárizsit! Sokszor ettem reggelire.
8/10 anonim válasza:
Szia,
Amíg a pocakod nem kezd el ellene tiltakozni, addig csak nyugodtan edd.
(nekem tiltakozik ellene)
9/10 anonim válasza:
Hurkát, kolbászt miért ne ehetnél? Teljesen jó dolgok vannak benne! Ha igazi bélbe töltik,(én azt szeretem, csak sajnos most már sok helyen műbélbe töltik ami mindig olyan nyálkás) az meg olyan jó ropogósra sül.
10/10 anonim válasza:
A hurka nem lehet nyers mivel abban alapból főtt dolgok vannak úgyhogy baromságokat ne mondjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!