17+4 hetes vagyok eddig csak az édest kívántam,1hete válltottam sósra mér nem tudom megenni a nagyon édeset. Kinél volt ilyen? Milyen nemü babánál fordul ez elő? Az írjon aki már tudja a baba nemét)
Én mindent kívántam,mindent ettem. Az elsőnél eleinte savanyút minden mennyiségben,majd rumos ízű csoki-narancs kombináció.-kislány
A másodiknál egész terhesség alatt kerültem a savanyút,a gyümölcsöt,csipsz és csoki ami bejött- kislány.
A harmadiknál egyedül a kovis ubi jött be eleinte,meg a csípős levesek, félidő táján a citrom.Ma már inkább csokizom,pudingozom és gyümölcsözöm. És hetente változik,hogy éppen füstölt dolgok,tejtermékek,vagy gyümölcsök vannak e a "kívánság listán". -csak a szülőszobán derül ki,hogy kit várunk.
Amúgy bár jó móka így találgatni,de felesleges,mert nem jön be (ahogy a hasforma,szőrnövekedés,inga...stb sem.). Szép népi dolgok ezek,de nem igazak!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:3. babáját váró,31heteske
Én folyamatosan váltogatom a sós és édes "időszakokat", kb. 1-2 hetente, és úgy néz ki lányom lesz.
23+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!