Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedül babát várók hogyan...

Egyedül babát várók hogyan lehet kibírni?

Figyelt kérdés

Egyedül babát várók, kérlek jelentkezzetek, szeretnék vigasztalódni Veletek!!!

Hogyan lehet kibírni, hogy egyedül vájátok a Babát?

Barátnőm azt mondja, hogy adjak fel valamilyen társkereső oldalon hirdetést, hátha nem egyedül kell várjam.

Szerintetek ez jó ötlet lenne?

2011. jan. 14. 14:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ó micsoda bunkóság!

"Bocsi de elmentem", aztán meg majd neveled fel egyedül? Na pont az ilyen típusú esetek miatt mondják a nők, hogy a férfiaknak könnyű! Ők csak bocs, élveztek egyet, mi meg életünk végéig elköteleződünk az anyasággal.

Megjegyzem azért, az eseményutáni tabletta csodákat tesz ilyen esetben :)

Mindegy mostmár, felesleges hátra tekinteni, pillantsunk inkább előre! Édesanyáddal talán beszélned kéne. Talán itt az idő hogy elsimtsátok ellentéteiteket, hisz úgy tűnik, van benne jószándék, hisz nem kiszúrásból viszi el a lányod egész délutánra, hanem hogy neked segítsen. Honnan is tudhatná hogy neked nem ez a megfelelő segtség ha nem beszéled meg vele?

Anyagilag azért fog támogatni a volt párod? Vagy egyedül kell megbirkóznod a két gyermek eltartásával is?

Nem sikerült eddig párt találnom magamnak, de nem azért, mert ne lett volna jelentkező. Egyáltalán nem rettenti el a férfiakat egy gyerekes nő. Elvált, már gyermekes férfiaknál még jó pont is lehet, hogy már van két gyereked, de fiatal, huszonéves férfiaknál is tapasztltam, hogy adott esetben nem jelentene problémát más férfi gyermekére sajátjaként tekinteni. A sors fintora, hogy nekem juszt is az a férfi kell, akinek én nem...

2011. jan. 14. 23:54
 12/13 anonim válasza:
Most nem azért,de ha tudtad hogy beléd ment,és ennek ellenére nem vettél be esemény utánit,akkor miért sírsz most? Inkább örülj a babádnak! A másik meg,inkább nevelném fel a gyerekem egyedül,mint egy rossz kapcsolatban,ami tönkre teszi a gyerek életét!
2011. jan. 16. 13:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Édesanyámnmal azóta sem sikerült megbékülnöm sajnos. Anyagi támogatásra sem számíthatok. Most azt találta kérdezni, hogy biztos, hogy tőle van?

Az esemény utáni nekem is eszembe jutott, amikor már késő volt. Én arra gondoltam, hogy egyszeri alkalom és akkoriban rengeteget dolgoztam és alíg aludtam.

2011. jan. 21. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!