Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú v lány? A mozgás intenzitá...

Fiú v lány? A mozgás intenzitásából tudhatunk valamit? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

3 hete mozdúlt meg először a babám (15 hetesen)

Kb.2 hete reggel és este 1-1 órán át hullámzik a hasam,úgy ficánkol. Napközben is be bejelentkezik,de a reggeli és esti órákban nagy műsort csinál:)

Tudom,h ezt nem lehet így behatárolni,csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi,h akinek ehhez hasonló volt a baba mozgása,neki milyen nemű bébije született?

18 hetes km

2009. jan. 30. 10:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia, nekem főleg reggel és este rugdos, de csak finoman. Egyszer kétszer be kellett hajoljak mert olyat rugott, de alapvetően nyugodt baba eddig, apa kezétől aztán úgy megnyugszik meg hogy meg se mozdul. Elvileg kislányunk lesz:)Boldog Babavárást! 22 hetes kismami
2009. jan. 30. 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem az uh szerint kislányom lesz.Nála nyugodtabb baba tuti nincs a világon.Sokszor frászt kapok h mocorogjon már vagy vami.
2009. jan. 30. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Mikor megmozdult a babonk en azonnal mondtam hogy ilyen nagyot csak egy fiu tud rugni,es mindenki allitotta hogy lany lessz mertkicsi es nem hegyes hasam volt.de aztan megis csak nekem lett igazam ,mert lett egy szep nagy fiunk!!!!

Udv.5 hos nagy fiu anyukaja.

Boldog babavarast!

2009. jan. 30. 12:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem a mellső falon tapad,17 hetesen kezdett mocorogni,UH szerint kislány.Most vagyok 26+1 nagyon aktív baba,sokat mocorog és eszelősen nagyokat tud rúgni...:)

Helga

2009. jan. 30. 13:33
 15/16 A kérdező kommentje:

Tényleg lehetetlen a mocorgásból megállapítani a bébi nemét :)

Ahány baba,annyi félék!

Mindenesetre érdekes volt a személyes tapasztalataitokat végigolvasni:)

Nagyon boldog babavárást és babázást nektek!!

2009. jan. 30. 14:00
 16/16 anonim ***** válasza:

17 hetesen mozdult meg először érezhetően, de igazán csak a 20.héttől.

Utána nagyon sokat mozgott, főleg délelőtt meg este.

Most meg már 2 hónapos kislány :)

2009. jan. 30. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!