Átlagosan hány szelet kenyeret lehet megenni naponta, ami nem hízlal kevés mozgás mellett? 19 éves lány vagyok,162 cm,48-49 kg.
Vagy házikenyeret, vagy barna kenyeret eszem.
Köszönöm a válaszokat!
Esténként tornázom egy keveset, 5O tornagyakorlatot csinálok minden testrészemre, plusz 1OO ugrás ugrókötéllel.
Szoktam sajtot, túrót, tojást, savanyúságot, sült húst, ilyesmiket enni, persze nem mindent egy nap, csak ezekből válogatok, ezekhez nem eszem kenyeret. Aztán a kenős dolgokhoz (pástétom, zakuszka, nutella stb.) szoktam.
Átlagosan 4-5 szelet kenyeret eszem naponta.
Sehányat.A kenyeret húzd ki a listádról.Inkább kifli,vagy zsemle.
Nutella?Jóhogynem habos torta.Kenős dolgot minimumra,de az lenne a legjobb ha anélkül ennéd,sajtot felejtsd el,és ne egyél zsíradékot vagy olyan kaját amihez sok van pl.: sült hús.
Moslékos vödör,ezek elég hülye ötletek voltak amúgy:D XD
Ne egyél semmilyen finomlisztes dolgot,sajnos ezt meg kell próbálni kiiktatni.:)
Moslékos vödör, a sajtot mi a Jó Istenért kéne elfelejteni?
Ha nem zsíros sajtot eszik, akkor az teljesen rendben van...
Fehér kenyér
kcal:251
szénhidrát:53,1g
Barna kenyér
kcal:245
szénhidrát:50,6g
Rozskenyér
kcal:261
szénhidrát:56,5g
Zsemle
kcal:147
szénhidrát:30,8g
Kifli
kcal:130
szénhidrát:25,6g
A lágy sajt csak egy elnevezés,a gyártók találták ki,hogy a fogyni akarók is megvegyék a termékeiket,de valójában minden fajta sajt kcal tartalma 300 felett,vagy körül van 100g-onként.A trappista majdnem 400.
A kenő zsíradék szintén hízlal,vaj,margarin,a sült húst persze nem muszáj zsírban elkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!