Átlagosan hány szelet kenyeret lehet megenni naponta, ami nem hízlal kevés mozgás mellett? 19 éves lány vagyok,162 cm,48-49 kg.
Vagy házikenyeret, vagy barna kenyeret eszem.
Köszönöm a válaszokat!
köszönöm a válaszaitokat!!
Az a baj, hogy kicsit hajlamos vagyok én is a hízásra (főleg a derekamon, úszógumi vagyis párna...) meg a narancsbőrre, sikerült leküzdeni és nem akarok ismét azzal szenvedni, hogy nézem a fenekemet nem-e narancsbőrös...
Értem. Nekem sikerült megszabadulni tőle, remélem nem jön vissza :D...
És ha csak reggelizek? Úgy 11 vagy 2 körül eszem egy nagyobban (2 szelet kenyér plusz valami kaja), utána meg már csak alma vagy sárgarépa vagy...ilyesmi...
Szia!
Nem hiszem, hogy aktuális még a téma, de személyes tapasztalatom az, hogy valamilyen formában,de muszáj szénhidrátot fogyasztanod ahhoz, hogy az agyad működjön megfelelően(különben jön a szédelgés, elgyengülés).
Viszont a kenyeret lehet pótolni mással is, pl. tészta, rizs köret és egyéb. Naponta 3-4 szelet kenyér nem árt meg, ami olyan 20-30dkg kenyér, de ha unod, helyettesítsd rizzsel, tésztával, babbal, szójával. A fogyás pedig nem a hülyére edzésről szól, hanem a helyes és változatos táplálkozásról. A testsúlyod gyarapodását csakis az étkezésed befolyásolja, az étrendedből ki kell zárnod a monoton, egyhangú, ámbár tele húsos-zamatos szószos ételeket, amihez egy jó étvágyú ember simán bever fél kiló kenyeret is, ha friss. Remélem segítettem 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!