Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el apumnak,...

Hogyan mondjam el apumnak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Csak egymás mellett élünk, ő tart el, mert hiába végeztem a sulival nem találtam munkát. Elköltözni esélyem sincs családi gondok miatt. Félek tőle, bár nincs miért. De érzem hogy ő még nem akar unokát.
2011. jan. 8. 09:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó, leírtad mégegyszer ugyanazt. Még mindig üti egymást a kérdésed és a hozzászólásod.
2011. jan. 8. 10:10
 12/20 A kérdező kommentje:
Szerintem a kérdésnek teljesen mindegy, hogy hány éves vagyok. A kérdés ez lett volna: hogyan mondjam el egy olyan apának, hogy nagyapa lesz, aki soha nem törődött velem, csak enni adott, és tőlem soha nem akarna unokát?! Amúgy 24 éves vagyok, egyetemet végeztem. 5 éves boldog, stabil kapcsolatom van. Együtt élünk. De sajnos egy olyan régióban ahol nagy a munka nélküliség és ha nincs protekciód nem kellesz sehová.
2011. jan. 8. 10:13
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem. Apám fizeti a számlákat és a nagy bevásárlásokat. A többit mi fizetjük, mármint ruházkodás, szórakozás, bérletek, kisebb bevásárlások.
2011. jan. 8. 10:17
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

Ütik egymást a mondataid, de mindegy.

"Apa, gyereket várok" Ennyi.

2011. jan. 8. 10:18
 15/20 A kérdező kommentje:
Látom ide is felesleges már segítségért jönni. Egy kérdésem volt, nem tartozik hozzá hogy egy éve keresek munkát de sehova nem kellek, se a korom nem tartozik hozzá és az sem hogy a gyerek apja a férjem e vagy nem. Ismeretlenül is elitéltek. Nem direkt küldtem el mégegyszer a szöveget. Köszönöm annak aki hajlandó volt segíteni.
2011. jan. 8. 10:30
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

Ennyi erővel a kérdésed is lehetett volna szimplán "Hogyan mondjam el apunak hogy terhes vagyok?".

A korod azért volt érdekes, mert nem mindegy, hogy egy tizenéves kamaszról van szó, vagy egy 40 éves nőről.-Egy tizenéves kell, hogy törődjön az apja véleményével, a felnőtt már nem.

Az se mindegy, hogy olyan ember kérdezi, akit eltartanak, vagy aki eltartja magát.-Önálló életet élve te döntesz, ha eltartanak akkor számít, hogy az eltartó akar e még egy plusz személyt a nyakába venni.

Szintén számít, hogy egyedülálló e, vagy párkapcsolatban él. - Nem mindegy, hogy egy véletlen balesetből lesz valaki terhes, vagy egy tervezett babáról van szó egy együtt élő párnál.

2011. jan. 8. 10:36
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha édesapád annyira nem törődne veled akkor nem fizetné a számláidat,nem vásárolna neked.

Biztosan sokat számítasz neki,ne félj elmondani.

Várd meg a kellő alkalmat és egy ultrahangos fotóval mond el neki,hogy babát vársz és szeretnéd megtartani.Biztosan örülni fog neki,persze ehhez az is kell,hogy önállóbb legyél!

38hkm

2011. jan. 8. 11:38
 18/20 anonim ***** válasza:

"5 éves boldog, stabil kapcsolatom van. Együtt élünk."

"Elköltözni esélyem sincs családi gondok miatt."

2011. jan. 8. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem a karodat, mert a kérdésedböl nem derült, ki, hogy esetleg nem egy tizenéves kislány vagy - és ebben az esetben egész máshogy néz ki a helyzet, mint egy felnött esetében.
2011. jan. 8. 14:17
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

é nmár csak azt nem értem ha a pároddal együtt laktok akkor még mindig miért apád tart el téged "benneteket".ott a pasid szépen fizesse a rezsiteket és a kajának valót ne apucit huzzátok le.ha már most nem a saját lábatokon álltok akkor hogy akartok gyereket vállalni?apuka majd őt is eltartja??gondolkozz és a gyerekre is gondolj,azért ne hozd világra hogy utána ne tudd ellátni és ha nincs hozá anyagi hátteretek.

21/N

2011. jan. 8. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!