Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el apumnak, hogy?

Hogy mondjam el apumnak, hogy?

Figyelt kérdés

Ahol apum dolgozik van egy ház és el tudnánk menni hétvégén oda,ketten.Napozni,nyársalni.Nagyon jó lenne,szeretnék menni:)

Csak az a baj,hogy pont pénteken kell megjönnie...Én ilyenkor nagyon rosszul szoktam lenni.Görcsölök,szédülök,hányingerem van...

És ez csak utána jutott eszembe...nem tudom,hogy mondjam meg apumnak,mert ha megbeszélünk vmit,de lemondom mindig azt mondja,hogy megbízhatatlan vagyok stb.

De hát annak sem lenne értelme,hogy elmegyek szenvedni:(

Most mit tegyek?Hogy mondjam el?

15/L

2010. jún. 9. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy aznap fogsz menstruálni és nem szeretnél menni. Azt úgyis tudja, hogy akkor rosszul szoktál lenni.
2010. jún. 9. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

1. Apu, nagyon szeretnék menni, de sajnos pont akkor jön meg a menstruációm, és kényelmetlen így kimennem, mivel erősen görcsölök közben. Kérlek ne haragudj, majd máskor bepótoljuk.

2. Ugyanez, csak úgy, hogy Apu, nagyon szeretnék menni, de sajnos pont akkor jön meg a menstruációm, nagyon szokott olyankor görcsölni a hasam, ezért kérlek útközben vegyünk egy patikában algoflex m-et vagy nospát.

Szerintem ezért ne mondd le. Gondolom a suliból sem lógsz emiatt. Majd pihensz, napozol és ha rosszul vagy beveszel valamit.

Jó szórakozást!

18/L

2010. jún. 9. 20:52
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Lehet,hogy le kéne mondanom,mert a multkor pl. majdnem összeestem a suliba úgy kellett levinni az iskolaorvoshoz:S

2010. jún. 9. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Azért egy lazulós hétvége és egy sulinap között van különbség szerintem. Amit otthon csinálnál, ott is megteheted, mivel lesz ház. Ha rosszul vagy ledőlsz, ha meg nem, akkor sütögettek. Különben is, lehet, hogy késni fog a mensid, akkor meg olyan gáz..

Szerintem azt döntsd el, hogy szeretnél-e menni. Ha igen, akkor útra fel, csak vigyél túlélőcsomagot (tampon,betét,fájdalomcsillapító), ha meg nem, akkor mondd le.

De ha csak amiatt nem mennél, ne hagyd hogy egy menstruáció megakadályozzon, jó eséllyel még több, mint 40 évig az életed része lesz.

Második (L/18)

2010. jún. 9. 21:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha akarod mondd le, de őszintén mondd meg, hogy azért nem mész, mert akkor jön meg a menstruációd!!!
2010. jún. 10. 06:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bár szerintem azért mert menstruálsz, nem kéne lemondanod az Apukáddal töltött időről!
2010. jún. 10. 06:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia,

szerintem ne mondd le! Csak mondd meg neki, hogy akkor fogsz menstrualni, es olyankor mindig nagyon rosszul vagy, nem lehetne-e, hogy uton odafele vegyetek vmi gyogyszert (algoflex m es a nospa semmire se jo, irass fel cataflamot az orvosoddal!) En a menstruaciom miatt nem mondanek le az apukammal toltott idorol. Raadasul csak az elso nap vagy rosszul, a tobbit el tudjatok tolteni egyutt.

2010. jún. 10. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:
eddigi hozzászólok, szerintem a kérdező sem azért akarja lemondani mert nincs kedve, hanem mert tudja hogy mennyire szokott fájni neki. Nekem is nagyon szokott fájni, annyira, hogy négykézláb tudok csak közlekedni..és levegőt is alig bírok venni. És nem hat egyik gyógyszer sem, szóval szerintem kedves kérdező, mond el neki, hogy akkor kell megjöjjön, és hogy olyankor nagyon szokott fájni, és nem szeretnél szenvedni ahelyett hogy boldogan sütögetnétek, és mond neki, hogy de szeretnéd ha bepótolnátok.Szerintem meg fogja érteni..: )
2010. jún. 11. 16:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát még is elmegyünk,de szerencsére meg tudtuk úgy oldani,hogy jön az egész család.Viszont így nem tudunk ott aludni.

Amúgy megjött ma,vettem be rögtön gyógyszert és így most tűrhető.

Azért viszek holnap gyógyszert,biztos ami biztos.

2010. jún. 11. 19:20
 10/10 anonim válasza:

2 választásod van :/

1.Elmész veszel be fájdalom csillapítót vagy menstruációs tabit ;)ez nekem be szokott válni és ha ott mivel jobb h nem otthon szenvedsz?

2.megmondod neki h megvan és nem tudsz menni tegyétek át

és nem 100% h akkor jön meg :)

2010. jún. 13. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!