Hogyan mondjam el apumnak, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Csak egymás mellett élünk, ő tart el, mert hiába végeztem a sulival nem találtam munkát. Elköltözni esélyem sincs családi gondok miatt. Félek tőle, bár nincs miért. De érzem hogy ő még nem akar unokát.2011. jan. 8. 09:33
1/20 A kérdező kommentje:
Anyum nincsen.
2011. jan. 8. 09:35
2/20 anonim válasza:
de férjed csak van?? Miért nem ő tart el?
4/20 anonim válasza:
hát a párod szépen odaköltözik hozzád és ő fog eltartani,apudmak meg szpen elmodod és megkéred esetleg hogy a párod had költözhessen oda és a továbbiakban téged sem kell eltartania mert ott lesz a párod.biztos belemegy és akkor így a babának is fog örülni
21/N
5/20 anonim válasza:
Ezek szerint nem volt tervezett baba, nem vagy férjnél, nem is élsz együtt a baba apjával. Hány éves vagy?
6/20 anonim válasza:
Egyáltalán hány éves vagy, meg van tartósabb kapcsolatod?
7/20 A kérdező kommentje:
Férjem nincs, nem is akarom h legyen. Szívesen elköltöznék, de a ház miatt és egyéb problémák miatt nem lehet. Párom segít mindenben apámtól egy forint nem kell. A ház amibe élünk az én és húgom öröksége, anyai nagyapámé volt. Nem tudom hogy kezdjek bele a beszélgetésbe. Szívesen várnék még vele, de a védőnő férje, apám legjobb barátja.
2011. jan. 8. 09:49
8/20 anonim válasza:
Hát nehéz,anyum már várta az unokát és tudta,hogy próbálkozunk,mégis olyan furcsa volt,mi sem nagyon tudtuk,hogy mondjuk meg neki,végülis odahívtuk,hogy mondani akarunk valamit,kezébe nyomtuk a tesztet és mondtuk,hogy végre jön az unoka :) Próbálj olyankorra időzíteni amikor éppen nem terheli le semmi probléma,és esetleg a párod is ott van!
9/20 anonim válasza:
"Csak egymás mellett élünk, ő tart el, mert hiába végeztem a sulival nem találtam munkát."
"Párom segít mindenben apámtól egy forint nem kell"
Ez a kettő üti egymást.
10/20 A kérdező kommentje:
Férjem nincs, nem is akarom h legyen. Szívesen elköltöznék, de a ház miatt és egyéb problémák miatt nem lehet. Párom segít mindenben apámtól egy forint nem kell. A ház amibe élünk az én és húgom öröksége, anyai nagyapámé volt. Nem tudom hogy kezdjek bele a beszélgetésbe. Szívesen várnék még vele, de a védőnő férje, apám legjobb barátja.
2011. jan. 8. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!