Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam meg az orvosnak...

Hogyan mondjam meg az orvosnak, hogy nála szeretnék szülni?

Figyelt kérdés
lehet egy kicsit buta kérdés ,de még soha nem csináltam ilyet.:)
2011. szept. 9. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Én pont így mondtam!:) Hogy szeretnék nála szülni és hogy elvállalná-e!

Ha tudod róla,hogy fix tarifája van,akkor kérdezd meg azt is! Az enyémnek nincs!

2011. szept. 9. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
...........doktorur, ha van ra lehetoseg, akkor Onnel szeretnek szulni, es szeretnek terhesgondozasra is idejarni. Mit gondol doktorur? Szerintem nem kell tulbonyolitani :) eleg ennyi. Boldog babavarast! :)
2011. szept. 9. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Nekem ez úgy jött magától. Egyszer amikor nézegette, hogy mikor is szülök akkor azt mondtam, hogy remélem a doktor úr ráér abban az időszakban. És mosolygott, mondta, hogy rá. Ennyi volt nálunk bár ez már a 2.baba lesz akit nála szülök szóval egyértelmű volt. Az elsőnél valami olyasmit mondtam, hogy szeretném ha a doktor úr ott tudna lenni majd a szülésnél. Akkor is mondta, hogy persze, nem lesz szabin. Én nem kérdeztem mennyit kér, magánrendelésre járok hozzá most 7000 a vizit akkor még csak 5000 volt és 60000-et adtam neki. Most se fogok tudni többet adni úgy hogy ha tetszik ga nem én ennyit szánok rá és kész. :p
2011. szept. 9. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
bocsi az offert, ez ugy mukszik, hogy akkor adtok az orvosnak, ha fogadott, azaz, ha bemegy hozzatok a szulesnel es a maganrendelesere jarsz....ha nem igy van, pl nincs fogadott orvosotok es nem maganrendelesre jartok, akkor nem adtok penzt ugye?
2011. szept. 9. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Utolsónak: én, ha nem lenne fogadott orvosom, nem adnék az éppen ügyeletesnek, akinél szülök. De, ha megteheted, fogadj szülésznőt. Nem sok pénz, de nagy segítség!

Kérdezőnek: nálam fel sem merült, hogy ne annál a dokinál szüljek, akihez a magánrendelésre járok. Lehet, hogy rá kellene kérdeznem? :)

2011. szept. 9. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
koszi utolso, csak erdekelt, hogyan mukodik Magyarorszagon. Mi kulfoldon elunk es itt szoba sem kerul a fogadott orvos. Mindenki az eppen ugyeletes orvosnal szul, van egy allando szuleszno, aki a 9 honap alatt vegig segit mindenben de ezert sem adnak itt kulon penzt. Ezert erdekelt, nem tudtam hogy mukodik. :)
2011. szept. 9. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!