Mikor mondjam meg az orvosnak, hogy nála szeretnék szülni?
Figyelt kérdés
Már 23 hetes vagyok, végig ugyanahoz az orvoshoz jártam, (nem magánrendelésre) már biztos gondolja, hogy nála akarok szülni is. De nem tudom mikor és hogy mondjam meg neki. Ez nekem olyan "idegen", még nem voltam ilyen helyzetbe.2008. okt. 19. 20:12
1/7 anonim válasza:
Én 26 hetesen kérdeztem meg tőle,hogy szülhetek-e nála.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a következő vizsgálat alkalmával nyugodtan beszéld meg vele, így mind a ketten tudtok rá számítani.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is lassan már meg kellene mondani a dokinak.Én amúgy már a második vizsgálatnál mondtam neki, hogy nála szeretnék szülni.
4/7 anonim válasza:
Egyszerűen csak vegyél egy nagy levegőt, és kérdezd meg tőle, hogy vállal-e szüléseket, mert ha igen, akkor szeretnéd ha ő segítene világrahozni a kisbabádat.
5/7 anonim válasza:
Igen, minél hamarabb. Én sajnos csak 26 hetesen szántam rá magam és akkor közölte, hogy ő már nem vezet le szüléseket.
6/7 anonim válasza:
Én 26 hetesen beszéltem meg a dokival,hogy szeretnék vele szülni sőt én konkrétan rákérdeztem s " TISZTELET "díjára az,az a munka díjára a szülés levezetésével kapcsolatban
én magán rendelésre járok és amikor négyszemközt voltunk a férjemet is kiküldtük mert vizsgálat is volt közben szépen mindent megbeszéltünk.
Azt hiszem így tiszta és megnyugtató.
Boldog babavárást 37 hetes kismamai
7/7 anonim válasza:
1 vagyok.Én a szülés árát nem mertem megkérdezni,mert az sztk-s és a magánrendelésén is akartam 1* pénztadni és nem vette el,viszont az ajándéknak nagyon örült.A szülés utáni nap a párom adott neki 1 ajándékcsomagot,én pedig a varratszedésél toltam a zsebébe a borítékot és így végül a vizsg. díj ötszöröse lett a végösszeg.Utólag itt is azt olvastam,hogy sokan kb ennyit adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!