Hogy mondjam ezt el anyának?
Járok egy olyan fiúval,akit Ő nem annyira szeret...Sőt.
Igazából az egész családját utálja,mert gazdagok és picit süt róluk az,hogy többre gondolják magukat más embereknél.
De a barátom nem olyan,mint a szülei,Ő normális általában.
Meg anya szerint a srác b*zis,mert borotválja magát mindenhol és csőnadrágokat hord(bmx-es....).
Én viszont szeretem Őt és el akarom ezt mondani anyának is,mert nem akarom,hogy mondjuk az egyik barátnőjétől tudja meg a dolgot.
Hogy próbáljam anya tudtára adni,hogy van egy barátom és hogy ki az?
14L
Én ilyen kérdésekre mindíg azt írom hogy meg kell mondani szemtől szembe, nem kell célozgatni stb... egyszer úgyis elkell mondani :) szereted stb. elmondod és kész. Aztán a többi rajta múlik.
f
Köszi az eddigi válaszokat!
Ő nem gondolja magát többnek,csak hát...Egy picit nagyképű,de imádni való.
Én szeretem és Ő is engem.
Ha csak picit az még nem olyan nagy baj... csak ne fajuljon el a dolog mert sok ember nem csípi aztán még megigazítják a búráját neki :D
F-első
14 évesen jó lenne, ha azt csinálnád, amit a szüleid mondanak! Minek kell ilyenkor már pasizni, marhára ráértek még!A beképzelt fiúkat meg jobb elkerülni, tapasztalatból mondom...
25/l
Nem az volt a kérdés,hogy ki mit gondol a kapcsolatunkról.
Ha én pasizni akarok,akkor pasizni fogok,ezt nem az anyám fogja megmondani -.-
Nem fog más tetszeni 2 hét múlva,mert Ő a város egyik leghelyesebb sráca és imádjuk egymást.
Nem fogok vele szakítani csak azért,mert egyesek szerint 14 évesen nem lehet az embernek barátja.
A barátnőmmel 16 évesen kezdtünk el járni(egyidősek vagyunk), náluk is voltak balhék, az anyja utált, hasonlóan, ahogy a tied a barátodat.
Mi végül lebuktunk, óriási balhé lett belőle, engem elzavartak, a barátnőm meg rettenetesen összerúgta a port a szüleivel... persze végül lecsendesedett az egész.
De ennél egy akármilyen közlés kevésbé lett volna viharos szerintem.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!