Hogy mondjam el anyának hogy toppot szeretnék hordani? 9,5 lány
B@sszus olyan toppra gondolt, amit a ruhák alá vesznek fel -.-
Tudjátok, olyan melltartó-szerűség, csak kislányoknak.. -.-'
hihi, ezeken a válaszokon nagyon röhögtem..:D
amúgy szerintem finoman tegyél célzást arra, hogy kéne már, vagy ha már tényleg nem bírod nélküle..:) akkor mond meg neki egyenesen!! ja, és nincs nagyobb tesód akitől elvehetnéd? mondjuk csak egyet... aztán anyukád "véletlenül" meglátja, hogy te is hordod, és magától vesz neked (én is így csináltam..:))
ja, és mekkora hozzá a melled? mármint a formája is számít, pl. nagyon csúcsos vagy sötét, kidudorodó a mellbimbó, akkor tényleg kell hordani, de ha nincs semmi, akkor felesleges..:)
Biztos én vagyok már öreg, de a top az én tinikoromban az a kis hasig érő sztreccs pólócskát jelentette, amit akkoriban boldog-boldogtalan hordott, felsőként és nem "melltartóként".
25 N
És szerinted ezt télen szeretné hordani? ...
Szerintem ebben a 9 éves kislányban több logika van, mint egyes felnőttekben..
És szerinted miért ne merné megkérdezni az anyukájától, ha egy egyszerű topra gondolt volna, mint nyári ruhára?
És szerinted ezt télen szeretné hordani? ...
Szerintem ebben a 9 éves kislányban több logika van, mint egyes felnőttekben..
És szerinted miért ne merné megkérdezni az anyukájától, ha egy egyszerű topra gondolt volna, mint nyári ruhára?
Jó lenne, ha visszavennél kicsit az arcodból tündérbogár, mert nem vagy abban a helyzetben, hogy te engem kioktass, értem? Ritka idegesítő kis okostojás lehetsz, biztos "imádnak" érte a környezetedben.
Ami pedig a 9 éves a kicsilányt illeti, teljesen úgy tűnt, mintha igenis télen óhajtana toppozni, amit írtam erre, azt pedig csak óvó szándékkal tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!