Lányok! 15 éves, szűz lány vagyok. Szeretnék tampont hordani, próbáltam felhelyezni, de nem ment mert nagyon fájt. Most mit csináljAk? Próbáljam meg mégegyszer vagy maradjak a betétnél?
Próbáld akkor, mikor megjön és görcsöl a hasad.
Én úgy vagyok vele, ha megjön, akkor nagyon fáj a hasam, abban a pillanatban annál rosszabb fájdalom nem jöhet, így megpróbálom a tampont, nem érdekel h fáj -e, a hasam így is nagyon görcsöl, hátha elnyomja majd....:D
Egyébként próbáld meg úgy, hogy felteszed pl a kád szélére az egyik lábad. Lazítsd el magad, engedd el magad, hogy fel fog menni simán.Vegyél egy nagy levegőt közbe próbált feltenni.De csak nyugisan, akkor nem fájhat annyira.
(első válaszoló)
Szia!Lazíts közben,ne görcsösen akard felhelyezni,mert az izmok olyankor ellenállnak.Segít,ha a kád v. wc szélére felteszed az egyik lábad.
És először mini tamponnal próbáld.Egyébként semmi köze a tamponnak a szűzességhez.:))
sziasztok! Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek:) Hasznosnak bizonyult az összes:)
pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!