Használhat egy szűz lány tampont?
Igen
Érdemes minivel kezdeni
OB márka a legjobb
Nyugodtan használj.A lényeg ,hogy szánj rá elég időt.
Nem gázos.Minnél feljebb fogod meg a kihúzószálat annál könnyebb.
Nekem nem a kihúzás volt a gázos, hanem a feltétele. Szűz vagyok, nem éppen tinilány, és a hétvégén használtam életemben először mini tampont. 1 órán keresztül szenvedtem, már majdnem sírva! Nem akart bemenni a jóégnek sem, és nagyon fájt, akárhogy tágítottam magam. Ugyebár akkor még száraz volt. A kihúzás ehhez képest semmi sem volt, kicsúszott egyből, mert már akkor nedves volt a javából. Úgyhogy SOHA TÖBBET TAMPONT, amíg szűz vagyok!
Hülyeség ez a minizés, úgy, hogy van! Ez a tapasztalatom!
19:05
Ne érts félre, elhiszem, hogy megszenvedtél vele- az első 1-2 hónapban még nekem is fájt és száraz állapotban valóban elég kellemetlen feltenni, de szerintem a csajszi most megrémült az egésztől. Esetedben az lehetett a probléma, hogy rágörcsöltél. A hüvelynek rendkívül erős izomzata van, ha befeszíted, az istenért sem fog bemenni. Ilyenkor rettentően beszűkül és kihúzni is lehetetlen. Nevetséges, de megeshet: ha a nőt megijesztik, valami nagyon erős stresszhatás éri szex közben, annyira megfeszül a hüvely izomzata, hogy a hímvesszőt sem lehet kihúzni belőle.
Az első és legfontosabb szabály a tampon felhelyezésénél és kivételénél, hogy lazának kell lenni. Nyilván nem mindig kivitelezhető, de szükség szerint megfogadható tipp: könnyíthet a dolgon, ha a nagy művelet előtt egy kicsit felizgatjuk magunkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!