28 hetes pocakosnaok az miért van hogy lennt mozog a picurkám? Citricinből mennyit szedtek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 14:33
1/3 anonim válasza:
Ez a világ nagy kérdése marad. :)
Nekem össze-vissza mozog, hol lenn, hol fenn, hol oldalt. A dokim szerint szeretnek "elbújni" a kismedencében, ott valahogy biztonságosabbnak érzik, érezhetik magukat. De már nagy, nem fér be. :) Aztán lehet, hogy ez csak amolyan kismama megnyugtató magyarázat rá.
2/3 anonim válasza:
hát én 28 hetes vagyok és magamtól szedek napi 1db-ot.plusz magne B6ból 1-2 db-ot. Így megosztva egy nap alatt. mert ugye a citricicben 10x annyi a magnézium, mint a magneB6ban...
3/3 anonim válasza:
28 hetesen nekem is lent mozgott, néha már ijesztően lent. A doki szerint pont jó helyen. :) Fogod Te még a gyomrodban érezni a lábát, ne aggódj! :D 37 hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!