Hogyan kezeltétek azokat a látogatókat, akik mindjárt jönni akarnak, amint hazaengednek a picivel a kórházból?
Figyelt kérdés
Ráadásul itt is fognak aludni pár napot...2011. jan. 3. 16:57
21/24 TKI Ibolya válasza:
Utánam kettővel válaszolónak üzenem, hogy szerintem az apósnak nem neked kellene szólni hanem a párodnak!Nálunk is a férjem szólt a saját rokonainak és én is.Egy férfinak meg pláne nincs mit ott keresnie főleg, hogy nem segít csak hátráltat.Folyik az ember teje,vérzik a feneke és te még császáros is leszel,nem irigyellek.Velünk is sok jót tettek anyósomék és a saját szüleim is de ez nem az az idő szerintem amikor hálálkodni kell,lesz még eleg idejük megismerni az unokájukat.
22/24 Tóth Bernadett2 válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Ha kell nyugodtan mondd meg neki hogy mindenedből folyni fog vmi (bocs...) és neked lenne kellemetlen hogy ott van.
23/24 anonim válasza:
10:45-ös vagyok
Igen, már mondtam páromnak, hogy álljon a sarkára, és mondja meg az apjának határozottan, hogy ne jöjjön. Még a "mindenhonnan folyni fog valami" mondatot nem dobtam be, de be fogom, köszi. :)
24/24 A kérdező kommentje:
Húú, akkor Neked is fel van adva a lecke... Nekünk ma lesz erről a kínos beszélgetésünk, drukkolok Neked is! A baba és Ti vagytok az elsők!!!
2011. jan. 5. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!