39 hetes 4 napos vagyok. NST lesz ma. Szerintetek még hazaengednek?
Nem hinném... :))) De jó de jó Neked már, én még csak 15 hetes vagyok, úgy érzem sose jön el a 39 :P
Sok boldogságot!
Ha nincs semmi, akkor mindenképpen haza mehetsz. Miért is kéne bent maradnod? Otthon azért csak jobb. :)
Ha majd beindul a szülés, bemész, vagy visznek. Ha meg túlhordod, a dokid mondja meg, hogy mikor kell befeküdni!
Használd ki az utolsó napokat! :)))
ha minden rendben lesz, akkor hazamehetsz. De gondolom már te is szívesen maradnál, és szülnél. Sok sikert!
39. hetes km
Szerintem igen. Én holnap megyek én is félek,remélem ha tovább nem hétfőig még nem kell befeküdnöm.
Én császáros leszek, így előbb be kell mennem, de szombaton töltöm a 39 hetet. reménykedem!
Simán hazaengednek!
Én 40+6 napra szültem,de előtte való nap voltam nstn és mondták hogy mikor menjek legközelebb.Volt olyan is hogy megkérdezték fájásai vannak?Mondom én semmit nem érzek az ég világon,és még is hazaküldtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!