Hogy lehet a rokonok értésére adni, hogy terhességem utolsó napjaiban nem akarok látogatókat fogadni?
nagyon egyszerü nem kell hárítani, meg leginkább kamuzni.
meg kell mondani amit ide leírtál, hogy rosszul érzed magad már, és nincs kedved látogatokhoz.
amúgy ez embere válogatja a barátnöm még éppen húsvét hétfön nagy ebédett tartott az egész pereputynak és már folyamatos fájásai voltak, de nem akarta elküldeni öket. aztán este 11-kor már nem bírta és akkor mentek a korházba.
de elhiszem hogy már nincs kedved velük bíbelödni és ezt a szemükbe mond.
Szia!
Én nagyon megértelek,és nálam nem csak ez a gond.
Hanem az is,hogy mikor az ujszülött gyerekemmel végre hazajövünk a kórházból,és csak mi szeretnénk a család együtt lenni,akkor tolakodnak ide az anyósomék.Szörnyű volt a lányom születése után is,főleg,hogy nagyon rosszul voltam,császároztak sajna.Most akárhogyis,de megoldom,hogy békén hagyjanak.Olyan önző leszek,mint ők voltak,akiket egyáltalán nem érdekelt,hogy zavarnak,hogy a fenébe kívánom őket,hogy pihenni szeretnénk.Akkor is a nyakunkra másztak,persze segíteni azt nem akartak,még egy tányér levest sem kaptunk,csak a gyerek körül szerettek volna intézkedni ha hagyom.Mivel kifejeztem a nemtetszésem,állandóan körülöttünk hisztiztek.
Hát most nem fognak!!!
Sok sikert,és nyugalmat nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!