Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 évesen korai szülni?

23 évesen korai szülni?

Figyelt kérdés
Körülmények: Addigra 2 év munkaviszony (havi 120.000 fizetés), 6 éves kapcsolat, az apajelölt 25 éves addigra, lakás, kocsi van.
2010. dec. 31. 18:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

22 évesen mentem férjhez 30éves páromhoz, akivel 8 éve vagyunk immár együtt

én 23 voltam mikor szültem az elsőt, ő most 13 hós, most várjuk a másodikat:)

Lakás, vállalkozás, kocsi van

és érdekes kibírtam, hogy itton ülök szilveszterkor:)))

BUÉK!!!HAJRÁ FIATAL ANYUKÁK!(persze felelősségteljesekre gondolok)

2011. jan. 1. 12:46
 22/25 A kérdező kommentje:

Off: Szerintem nem szóltam be senkinek csúnyán, nem azt írtam, hogy a válaszoló fekszik össze mindenkivel, de mindegy..

Mellesleg nem ezektől a válaszoktól fog függni, hogy vállaljuk-e a babát, vagy sem, csak kíváncsi voltam a véleményekre, de ennyi. Ha 20an válaszolták volna, hogy igen, korai, akkor is vállalnánk :)! Csak az "átlagemberek" hozzáállására voltam kíváncsi. De úgy látom sok itt az értelmes, fiatal anyuka :) Gratulálok mindenkinek és BÚÉK!

2011. jan. 1. 16:53
 23/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem korai!!! HAJRÁ :)
2011. jan. 2. 14:52
 24/25 anonim ***** válasza:
18 évesen szültem az első fiamat,most várom a másodikat,25 éves vagyok. Nagyon korán elkezdtem "élni",a férjemmel előbb sexeltünk,aztán ismerkedtünk. Azóta is szerelmesek vagyunk,imádom,nagyszerű apa és férj. Egyáltalán nem hiányzik az előző életünk,mostmár van értelme az életünknek!
2011. jan. 3. 08:30
 25/25 anonim ***** válasza:

2010-12-31 18:54, miért, a nők nem emberek? :D

Amúgy engem is 23 évesen szült meg anyám, szóval szerintem "genetikailag" nem korai, tehát ha szeretnél, lehet, csak én még várnék vele egy kicsit, mert ahogy az első mondta; jó lenne még egy kicsit élni.

2011. jan. 30. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!