23 évesen korai szülni?
Úgy gondolom mindenkinek magának kell eldöntenie. Ha ti úgy érzitek, hogy minden meg van hozzá ( és itt nem csak anyagiakra gondolok hanem bizalom a másikban és a tudat, hogy igen készen állunk stb) akkor nem korai.
Ami nagyon fontos, hogy mások véleménye ne alakítsa a ti döntéseteket!
Ha te úgy érzed, hogy ezt szeretnéd, erre vágysz, és a körülmények is adottak, akkor nem korai. (biológiailag nem korai)
Számomra korai lett volna, én csak 32 évesen szültem, de nem vagyunk egyformák.
én 23évesen még egyetemen tanultam, külföldi tanulmányutakon vettem részt, és sokat buliztam (de ez nem egyenlő azzal, hogy összefeküdtem mindenféle pasival) és nekem akkor még csak eszembe sem jutott, hogy gyerekem legyen.
nekem először 28évesen jutott eszembe, hogy lassan családot kéne alapítani. 30évesen férjhez mentem, 32-34évesen szültem. NEm bántam meg, nekem ez így volt jó. Én ekkorra értem meg az anyaságra. :-)
Ettől függetlenül, ha te már most szeretnél anya lenni, akkor biztos hogy 23évesen is nagyon jó anyuka leszel. :-)
nagyon sok sikert és sok boldogságot kivánok neked!
Szerintem korainak érzed még te is...
Én 24 leszek ugyan,mire megszületik,de mikor kiderült,hogy terhes vagyok,eszembe sem jutott,hogy másokat kérdezgessek,vajon korai-e...
Szia!
Én is 23 évesen szülök,szintén biztos kapcsolatba,3 éves munkaviszonnyal,illetve normális anyagi háttérrel.Megmondom őszintén nekem ez így nagyon jó,könnyen viselem a terhességet,és eddig mindenhol csak pozitív véleményeket kaptam,ráadásul nem elhanyagolható,hogy a rendellenességek,kockázata is kevesebb.Ha mindketten úgy érzitek,szerintem vágjatok bele.Élni gyereke mellett is lehet,és szerintem nagyobb örömet ad mint egy buli.Én 6-7 évig buliztam folyamatosan,elég volt.Tegnap is itthon gyerekpezsgőztünk,dvd-ztünk a párommal,nem is vágytunk sehova,így volt jó :) Minden jót!
Szia! Én 25 leszek, mire megszületik, és mégy egyetemista vagyok(szakmát is csináltam)..Egyáltalán nem érzem korainak, azért döntöttünk így a férjemmel, mert ha befejezem az egyetemet, utána munka, aztán szakvizsga, 30 lennék mire egyáltalán elgondolkozhatnék azon, hogy babát szeretnék-e...hát úgy döntöttünk, fittyfenét..mi szeretnék ezt a picikét...és úgy néz ki jön is:D Szerintem nem vagy fiatal a babához! Főleg ha munka, lakás, autó minden meg van..(bár szerintem nem csak az anyagiakon múlik..)Nekünk pl. döntenünk kell, hogy nagyobb lakásba megyünk, vagy autót veszünk, mi a lakás mellett tettük le a voksunkat. Majd csak kibírjuk valahogy;)A lényeg, hogy ne éhezzetek, és a picikének mindent meg tudjatok adni, amit kell!
14+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!