Van itt még más is aki 30 évesen fog szülni először és aggódik egy picit, hogy egészséges legyen a baba?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy "nem kellene", mindenki ezt mondja, mindketten egészségesek és sportosak vagyunk. De én az elején szedtem antibiotikumot 6 napig gyomorfertőzés miatt. Nőgyógyász adta a gyógyszert, azt mondta, ezt lehet. De azért néha rámjön, hogy jaj mi lesz. Meg annyi mindent olvasni, genetikai tesztek, stb. Ti csináltattok extra genetikai teszteket a rendes terhesgondozáson kívül?2010. szept. 25. 17:54
1/6 anonim válasza:
Ma már az a gyakori, ha 30 felett szül egy nő, sőt Te még fiatalnak számítasz. Téged még a nőgyógyász sem fog macerálni a genetikai vizsgálatokkal. A statisztikákkal nem mindig érdemes foglalkozni. Lehet, hogy neked pont most a legérettebb a szervezetek az anyaságra még ha antibiotikumot is kellett szedned. szerintem légy óvatos, de ne parázz. Egy 34 éves első babás
2/6 anonim válasza:
30évesen szültem az elsőt, 32 évesen a másodikat. Gyönyörűek, egészségesek. Semmi baja nem lesz a Te babádnak sem hidd el. Egyébként a genetikai integrált tesztet javaslom hogy végeztesd el, csak hogy ne ijesztgessenek ha véletlenül nem lesz jó az AFP eredményed.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én ugyan 29 voltam,amikor szültem az elsőt,de gondolom kortól függetlenül mindenki aggódik egy kicsit,hogy nehogy beteg babát szüljön.Ez teljesen természetes.Most a másodikat várom,persze sokkal nagyobb nyugalommal mint az elsőt.
A 12.heti ultrahang eredménytől függött,hogy lesz e további vizsgálat,de mivel mindent rendben találtak,nem tartottam indokoltnak.Annyi,hogy nem kórházi ultrahangon voltam,hanem magánrendelőbe,ahol "C"tipusú vizsgával rendelkező szonográfus,hiper-szuper géppel,1 órán keresztül nézte a babát,és mindent folyamatosan mondott,és kérdezhettem is bármit.
De ha téged megnyugtat,és anyagilag megteheted,kérd a teszteket.Ez a Te döntésed!
Remélem segítettem!
Boldog babavárást!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. Mi ez a genetikai integrált teszt? A 4 lépéses? Ilyenről már hallottam, azt mondták, hogy magánklinikán csinálják kb 40 ezer Ft. Tudsz valamit mondani róla? Csak akkor csináltassam, ha esetleg majd nem lesz jó az AFP eredmény? (Jövő héten leszek 16 hetes pont, akkor lesz aktuális az AFP vizsgálat.)
2010. szept. 25. 18:10
5/6 A kérdező kommentje:
Egy extra UH-ra elmegyek előtte én is magán szonográfushoz, én is tudok egy jót. Ez is jó ötlet, köszi!
2010. szept. 25. 18:13
6/6 anonim válasza:
Egyik ismerősöm 52 évesen szült. Tegyük hozzá, neki az a 4. gyereke volt. De problémamentesen lezajlott, szal nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!