Más is volt úgy, hogy elege volt már a terhességből?
Pl. hogy se aludni, se enni nem tudsz amit akarsz, se rágyújtani, se egy fél este a barátokkal, mert már korán elálmosodsz.
Én annyira türelmetlen vagyok mostmár, persze vannak egyéb gondok, lehet azok miatt is látom borúsabban.
-Nagyon várom már hogy megszülessen a kislányunk!
Elsőnek/utolsónak:
Minden terhesség más, kizárt, hogy a mamik ugyanazt élik meg. Az ember lánya boldogan várja a babáját, imádja a mocorgását, DE még boldogabb lenne pl. magas vérnyomás, fejfájás, kórházi kezelés, aranyér, cukorbetegség, HELLP-szindróma, terhességi kolesztázis, stb. nélkül...
A súly sem egyforma, amit cipelünk...
És egy problémás terhességet bizony megmérgez a félelem, hogy minden rendben lesz-e. Ha valakinek mindig mosolyogva és biztatóan válaszol az orvosa, mert "csak" normális tünetei vannak, az egy áldásos dolog amit értékelni kell, de sajnos nem mindenki van így.
Igen:) Nekem is találtak valami baktériumot, most antibiotikumot szedek, ráadásul minden mostanra romlott el, autó,mikró,turmixgép és az ágyunk is, szóval ennél csak jobb lehet :D
Már kezdtem aggódni, hogy én állok rosszul ehhez az egészhez:)
Boldog Ünnepeket mindenkinek!
Hát...ha majd megszületik a babád, akkor is sok mindenben leszel korlátozva...legalábbis én úgy érzem terhesség alatt több dolgot megehettem, mint most szoptatás alatt, és több helyre járkálhattam... barátokkal ha találkozok is, akkor is max. ők jönnek egy keveset, én nem megyek el itthonról sűrűn, hiszen most még szopi alatt hozzám van kötve a baba...
S hát igen, ez a csoda csak 9 hónapig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!