Érezte már úgy valaki h elege van az egész terhességből? Ma voltunk kórházban, és le se sz. rtak. Rengeteget kellett várni (a nem kevés pénzt) fizetett, fogadott orvosomra.
Szerintem a dokiddal van a gond mi időponra járunk az én dokimhoz bár azért mi is várunk mindíg mert el szokott csúszni az idővel, de engem mindíg tetőtől talpig megvizsgál, van e panaszom, nézi a hüvelyem, a méhszájat, Uh-t csinál amire a férjemet is behívja, legalább 40-45 percet mindíg benn vagyok,
lehet dokit lellene váltanod,
Boldog babavárást,
21 hetes kismama:)
Szia.
Én is szoktam érezni hasonlót...:(
A magándoki kedvesen adta elő ugyanazt, amit leírtál. Voltam sima rendelésen is (más város, más doki). Hosszú várakozási idő, rövid vizsgálat (az uh közben az asszisztensnek kellett bediktálnom az adataimat, alig tudtam a képernyőre figyelni) és semmi reakció.
Nem bántam volna, ha megnyugtatásképpen legalább annyit mond, minden ok. Vizsgálat után elrohant, az asszisztensnőt kérdeztem, hogy szerinte ezek az eredmények rendben vannak-e, ő azt mondta, persze, de nem vagyok biztos abban, hogy nem csak azért mondta-e, hogy mihamarabb lerázhasson. Most kénytelen vagyok magam nyomozni, hogy minden rendben van-e...
Nem várok el "királyi bánásmódot", de az biztos, hogy semmibe se kerülne, kicsit kedvesebbnek és figyelmesebbnek lenni...
Az előző vagyok. Nekünk ugyan adott mobilszámot, de pl. a mult héten volt az hogy végül berendelt szombatra, hogy na mostmár tényleg nézünk méhszájat végre, de kérte hogy pénteken még egyeztessünk. Hát gondolhatod... péntek egész nap, és szombat de. is ki volt kapcsolva a telefonja. A korházban meg az ellentétes infók hog bent van e egyáltalán. Végül bementünk,de vagy egy órán át nem kavarodott elő. Na akkor voltunk úgy a férjemmel, hogy ha 10 percen belül nem jön elp, akkor váltunk. Végül megjelent, és lerendezett 5 perc alatt kb. Végre megnézte a méhszájat is. Mondjuk arra hogy folyás és kicsit kezd viszketni is, nem értem miért nem vett le kenetet, de ok. ő az orvos, remélem tudja mit csinál!!! Hát ez van. Állítólag a korházból el tudják majd érni ha tényleg szükség lesz rá... hát remélem hogy így is lesz...
Továbbra is minden jót kívánok Nektek is!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!