Mi a legveszélyesebb dolog terhesség alatt? (cigi, emelés. Stb) Sorba rendeznétek?
Szerintetek az alább felsoroltak közül melyik a legveszélyesebb és a legkevésbé ártalmas a felsoroltak között?!
Kezdjétek a legveszélyesebbel és így tovább.
a. nyers hús
b. nyers tojás
c. cigizés
d. szoli
e. alkohol
f. emelés (olyan 10 kg tól)...pl nagy tesó emelése
g. lázas betegség
h.túl sok A és C vitamin fogyasztás
Köszi a válaszokat
a cigi a láz az emelés és a pia megosztottan dobogós első szóval nem lehet szerintem rangsorolni.
nem tudni kinél mi okoz nagyobb bajt ha megemeli magát vagy ha bever egy tatár beefsteak-et amikor még nem is tudja hogy babát vár.
Akárhogy rendezgettem nem jött ki úgy hogy az általam legveszélyesebb három ne egymás alá kerüljön.
Nah akkor légyszi okosítsatok...
C vitamin veszélyes?
13 hetes babás vagyok, és majdnem minden nap szedek c-vit. tabit...hupsz
a c vitamint nem lehet túladagolni mert a felesleget kipisiled.
az A vitamint lehet sajnos mivel nem vizben hanem zsirban oldódó. De ha egészségesen élsz nem kell multivitamint szedni bár nem hiszem hogy akár a kettő együtt ártalmas lenne.
ahhoz rengeteget kellene enni belőle hogy károsodjon a baba.
Ha normál adagban szeded nem de sokat nem kell belőle bevenni....ha szedsz terhesvitamint amibe c-vitamin is van akkor már külön ne szedj.....
És szerintetek szoliba menni veszélyesebb vagy emelgetni a járni nem tudó 10 kg-os tesót?
utolsó:
akartam írni, nem kifejezetten nekem veszélyes a szoli, csak egy nagyon egészségtelen dolognak tartom.
Kihagytad a hüvelyi fertőzéseket- ami felszálló fertőzést okozhat - így vetélést, koraszülést.
Kihagytad az idegeskedést, ami haskeményedést okozhat, kinyílhat a méhszáj.
Felsoroltjaid közül: láz a legveszélyesebb, majd a cigi, a többinél vagy megússza az ember és babája vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!