Mikor mondhatom el a családnak a babát, ha az?
Hát ennyi erővel minden nő itt ujjonghatna, akinek van peteérése...
Lehet nem értetted amit írtam. Elképzelhető, hogy az ovulációdat érezted, ami mensi előtt kb. 14 nappal van. Szó sincs itt még terhességről és tüneteiről. Tesztet pedig csak tényleg akkor érdemes csinálni, ha nem jön a mensid.
Amúgy megszakítással vagytok együtt...vagy ez nekem kicsit zavaros.... Akartok babát vagy nem?
Az utolső előtti válaszoló által írtaktol felbuzdulva felhívtam a férjemet hogy vegyen nekem tesztet. -9 fokban nem indulok el a gyerekkel.
Én reggel csinálok egyet, slussz-passz. Csak előrébb leszek. ha negativ, akkor jövő héten mégegyet.
Az utolsőnak írnám, hogy azért is tettem fel ezt a kérdést, mert érdekel másoknál hogy volt ez, csak én vagyok-e ilyen türelmetlen. Amugy sem tudok titkot tartani.
Ha pozitiv lesz, akkor anyukámnak ugy is elmondom hamarabb, mert vigyorogni fogok, és az fura lesz neki. De akkor mindenki másnak majd "jövőre".
Nem terveztünk babát.
Legtöbbször nem használunk gumit (sokszor mire előszedjük felébred a gyerek) és eddig nagyon jol bevállt az a mődszer, hogy mielőtt ...... "elmegy" kiveszi. Ez most nagyon hülyén hangzik.
De ha baba, akkor nagyon várjuk, és akarjuk!!!
Nézd, ha most volt csak ovulációd, akkor biztosan nem vagy terhes.(ovuláció=petesejt kiszabadulása, ez után találkozhat a hímivarsejtel) Nem értem miért gondolod, hogy terhes vagy.
De ha ennyire szeretnétek babát akkor ne védekezzetek és hamarosan összejön! Hajrá!
Hát lehetett korai peteérése is. Igaz, nekem egyszer volt olyan, bár akkor nem is voltunk együtt, hogy valamikor a ciklusom közepe vége felé volt egy pici barnázásom. Azt hittem, valami baj van, aztán többé sosem volt és el is feledkeztem róla. Aztán itt olvastam, hogy bizony az lehetett a peteéréstől is. Ki tudja. Minden lehetséges.
Ha babát szeretnél és netalán most van tényleg a peteérés, legyektek együtt és ki tudja, lehet jövőhét végén lesz egy pozi teszted:) Illetve, csináld csak meg most a tesztet, amit a férjed vesz, lehet már most sikerült! És, ha negatív lesz, akkor is lehet később pozi, mert korán teszteltél. Bármi lehetséges. Nekem mindig 28 napos ciklusom volt, de a tehesbeesés előtti 3 ciklus eltolódott, lehet máskor is, csak akkor nem figyeltem annyira. És így az utolsó ciklusom is olyan 37 napos lehetett, mivel akkor teszteltem a peteérést, nekem a 21. napon volt. De mindig változhat még egy nőnél is lehet más és más ciklusa és peteérése.
Szóval, sok sikert! Majd írd meg sikerült-e ebben a ciklusban! Ha nem, remélem, hogy nemsokára sikerülni fog!
Ma reggel megcsináltam a tesztet, negativ lett...
Akkor tul korán csináltam vagy valoban nem vagyok terhes.
Ha jövő héten nem jön meg csinálok még egyet.
Érdekes, hogy tegnap este már ugy beszéltünk a férjemmel erről a "dologrol" mintha már biztos lenne. Elhamarkodtam.
De mostmár tudom, hogy a férjem jol fogadná, és ha most mégsem sikerült, akkor mostmár céltudatosan vágunk bele.
Mindenkinek köszönöm.
És ha netán mégis pozitiv lenne jövő héten, azt megirom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!