Hogy mondjam el a családnak hogy terhes lettem?
Minél jobban ráészülsz, annál erőltetebb lesz, és nem fog jól elsülni. Csak így: babát várok..... és utána maradj csendben, úgyis adni fogja magát a dolog.
Előtte mondjuk azért annyit mondj nekik, hogy beszélni szeretnél velük!
Sok sikert! :)
Hát igen, ez benne van a pakliban.
Én is nagyon féltem annak idején ettől a helyzettől, mert anyukám még abból is tök nagy patáliát csinált, amikor megtudta, hogy lefeküdtünk ...
Most nekem is van egy 14 éves lányom (aki még egyáltalán nem fiútik), de ha 19 évesen a te helyzetedben kerülne, biztosan teljes gőzzel mellé állnék.
Tehát, attól függ, hogy a szüleid milyen beállítottságúak.
nem lesz gond az egyetemmel sem.hiszen levelezőn folytathatod tovább.szóval be fogod fejezni.a munkáról annyit,hogy érettségivel el tudsz menni vmi irodába pl. recepciósnak,ahhoz csak szg.tudás kell.
ne aggódj minden rendben lesz.
boldog babavárást :)
puszi
Szülők nélkül is lehet csinálni.
Az egyetemet nem kell ott hagynod. A fiammal egy évet halasztottam(vele kellett is amíg "kicsi" volt)
A lányommal "vizsgáról mentem szülni:)" és most is aktív vagyok. Furcsa volt egyedül nagypocakkal rohangálni bent:)(nappalis vagyok ktg térítéses)
A párod szüleivel kezdjetek, ha félsz a családod reakciójától.
Terhes vagyok, ennyi elég is.
Vagy elfogadják a döntésetek, hogy megtartjátok, és segítenek valahogy, vagy kidobnak(2év után most békéltem meg anyámmal, engem kidobtak)
Az ilyesmit egyféle képen lehet elmondani anya apa terhes vagyok így. Biztosan meg fognak érteni és támogatni fognak.
Hiszen a kicsi az unokájuk te pedig a lányuk vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!