Hogyan mondjam el a szűk családnak?
Drága Családom! Unokátok lesz! :)
Szerintem nem kell ezt túldimenzionálni. Hidd el, hogy nagyon fognak neki örülni.
2009. jún. 4. 16:39
2/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, én sem gondoltam hosszú körítésre :)
Hidd el, jól fogják fogadni. Apukám is jól fogadta, pedig nagyon féltem tőle. Már dolgoztam évek óta, önellátó voltam, de főiskolára jártam közben. Azt hittem majd haragudni fog, hogy halasztok egy félévet a főiskolán, de azóta hogy megvan a picúr, eszébe se jut! Odavan az egész család! Nálatok is tuti így lesz! :-)
2009. jún. 4. 16:53
Én először csak anyunak mondtam el, utána a többieknek.
Azt mondtam, te figyi, anya, csak azt ezt akartam megmutatni...
és letettem elé az UH képet.
Aztán ugyanez a többiekkel. :)
Sok boldogságot nektek! Arra gondolj, hogy aki igazán szeret, az veletek örül majd.
2009. jún. 4. 16:53
5/13 A kérdező kommentje:
Én is a suli miatti "de" -től félek, de tudom, hogy titkon vágytak már unokára, de felkészültek, hogy csak két év múlva... most pedig becsusszant. Talán butaság, de félek a reakciótól. De igazatok lehet, talán nem lesz sok negativ dolog, csak jó dolgok.. féltem a picit, nem akarok stresszelni.
Nem lesz gond, nyugi. Tudatosítsd bennük, hogy folytatod, csak pici szünet jön. :-)
2009. jún. 4. 16:59
Nálunk, anyukám, és a nagyim úgy tudta meg, hogy egy kis dobozt adtam nekik, amiben egy pici cipő volt!
A barátoknak a párom elküldte az első uh képet és mellé feltett egy kérdést, hogy mi van a képen. Megadott mellé 2 válasz lehetőséget és közölte, hogy aki eltalálja az november végén hatalmas buliban minden elfogyasztott italra a vendége. Apukám, illetve az anyósomnál megmutattam a pocakomat és megmondtuk, hogy gratulálunk nekik előrébb léptek a családfán!!! Próbáltuk humorosan elmondani!
2009. jún. 4. 17:06
En a korom miatt nem mertem mondani,meg azert mert volt egy vetelesem is szoval babonabol,apukam igy is negativan reagalt amire szamitottam,mert kolcson is van felveve a bankbol amit 25 evig kell fizetni,csak annyibol enyhult meg hogy kislany lesz ket fiuunoka utan.
2009. jún. 4. 21:10
Halika!Elöször is gratula!mi elvittük a 2 familyt egy cukiba és a végén elmondtuk,h Anyuka és Apuka leszünk!Haveroknak pedig az uh-s képeket mutattuk meg azt hagytuk,hadd jöjjenek rá mit is ábrázol a kép
2009. jún. 4. 21:22
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy elmeséltétek! Még egy nap és én is tudni fogom, hogyan reagáltak! Mindenkinek boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések: