Kismamik, akik rosszul vagytok az elején, hogy bírtok főzni a nagyobb gyerekeknek/családnak?
Nagyon nehezen.
Olyanokat próbáltam, amikben nem volt párolt hagyma, meg kolbász, mert azoktól kész voltam. Próbáltam leveseket, főzelékeket csinálni inkább, meg vajaskenyér. Azt a 3-4 hónapot csak átvészeltük vhogy....
A hűtőt is csak szájlégzéssel bírom kinyitni.
És amit múlt héten bevásároltam a piacon, annak nagy része benne rohad. (Egy karfiol, rá se bírok nézni, cékla, ilyenek). Elajándékozni meg nem tudom, mert azzal be is kéne jelentenem, de így 5 hetesen még nem szeretném...
Lelkiismeret furdalásom van, hogy a gyerekeim majdnem minden nap tésztát esznek, de azt még valahogy meg bírom főzni...
en be se tudok menni a konyhaba. vagy rendelek, vagy elballagunk valahova enni. szerencsere a fiam (ketten vagyok vele, 2.5 eves) a krumplit minden formaban eszi, es az nem szagos.
de sutit amiota terhes vagyok nem sutottem neki :( probalom ravenni magam, majd "holnap". de holnap mar tenyleg
Hát ez meg a másik.
Én napi szinten sütöttem a kalácstól kezdve a mindenfajta sütin át. Most meg nem értik igazán, hogy miért csak háztartási keksz van, meg piskóta. :o(
Kétszer én is rendeltem már, de anyagilag nekünk ez nem játszik...
Az előző gyerkőcömnél anyósom napi szinten hozott főtt kaját, irtó rendes volt, de most eléggé beteg, így nem merem megkérni, meg aztán még nem is tudják a jó hírt...
A szagoktól én is nagyon rosszul vagyok , meg gyakorlatilag MINDENTŐL. Nálam a megoldást napi 3*2 B6 vitamin jelenti. Addig egyfolytában hányingerem volt, mióta így szedem csak reggel míg nem veszem be s nem szívódik fel addig küzdök.
nah a másik meg a keserű szájíz arra meg a rennie-t szedem 3napja és most kezd enyhülni. kezdem egész jól érezni magam :) De ezek nélkül feküdnék egész nap meg szenvednék, képtelen volnék ellátni a másik két gyereket meg apát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!