A családnak elmondjuk 2-2 szülőnek, hogy kisbabát várunk?
Ha úgy érzed mond el...Biztos jól fog nekik esni. Csak kösd a lelkükre, hogy ne mondják tovább.
Én az elsővel úgy jártam, hogy 6 hetesen elmondtuk, rá két hétre volt az esküvőnk, ott már mindenki tudta. 10 hetesen meg kiderült, hogy elhalt. Aztán jött a magyarázkodás. A másodikat már csak akkor mondtuk el, amikor mennem kellett műszeres befejezésre a kórházba, mert az is elhalt. A harmadikat 14. héten mondtuk el! Itt csücsül mellettem:D
Szóval szerintem nem függ össze semmivel, hogy elmondod e vagy nem. Az ember ilyet nehezen tart magában:)
Kívánom, hogy minden rendben legyen, és sok-sok egészséget, és boldogságot nektek:D
Mi kivártuk a 12.hetet, addig senki nem tudta.
Sajnos nálunk volt negatív előzmény, volt egy vetélésem. Akkor sem tudta senki és őszintén bevallom, a mai napig is csak anyukáméknak mondtuk el, már a babánk születése után, hogy előtte is lett volna egy. Nem bántuk meg, sokkal jobb volt így, mint hogy az ember beharangozza a jó hírt, aztán meg hogy mégse... :( Sajna több ismerősöm is járt úgy, hogy örültek a jó hírnek, aztán megtörtént a baj, és utána csak a magyarázkodás fűnek-fának. Ettől én mindenképpen megkímélném legfőképpen magamat és a páromat is a jövőben.
De hát ti tudjátok. Hidd el, ha vártok egy kicsit, akkor is ugyanúgy ha nem jobban fognak örülni az unokának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!