Mikor mondhatom el a családnak a babát, ha az?
De,szerintem pesszimizmus....Akkor akár azt is megvárnám vele,hogy 18 éves legyen,mert addig bármi történhet...
Mi 6 hetesen mondtuk el a szüleinknek,de azért csak akkor,mert uh képet könnyebb volt odaadni,mint előállni,hogy öööö,izééé,szóval...Barátnőméknek azonban a pozitív tesztkor szóltunk,nekik könnyebb volt:P
Aztán 13 hetes voltam,mikor egész nagy család is megtudta,ugyanis egy korty alkoholt sem akartam inni az esküvőnkön...
Azonban abban igaza van,aki írta,hogy a pozitív tesztet azért várd meg,ne előre igyál a medve bőrére...
Olyan jó ám, hogy érezni az embereken, hogy jön a KArácsony. Hisz mindenki Veled örül, meg támgat, pedig még elég sok idő van a nem várt menstruációig... Hát ahhoz képest igen sokan és hosszan írtak Neked...
Én is szurkolok, de azért még az, hogy "nem tudom magamban tartani" nekem erős...
Sok sikert, várom a jövő hetet, meg remélem, oylan lesz a karácsonyod, amilyet szeretnél, de ennyire nem szabad Magad beleélni.. Nehogy nagyot csalódj...
Én vagyok a 20. hetes
12. héten: cisztás méhlepény
17. héten 0,35 afp
18. héten magzatvízvétel és jó 3 hét várakozás, mert 1:35-höz volt, hogy down kóros a baba.
Akik tudták, hogy babát várok ekkortájt kerültek, nehogy rossz hírt mondjak.
Ez az én tapasztalatom.
De mindenki saját maga dönti el
Anyu egyébként azonnal tudta, mert épp velem volt az orvosnál.
Ne haragudj, de ennyiből én még nem élném bele magam, hogy baba....
Várd meg, hogy megjön-e a 36. napon. Elvileg nemvárt előtt 14 nappal van ovuláció. Nem lehet, hogy inkább azt érezted meg????
Karácsony ide vagy oda, én nagyon kívánom a kérdezőnek, hogy jöjjön össze! Viszont tényleg nem érdemes ilyen tünetek miatt beleélnie magát, mert nem jelentenek semmit vagy éppenséggel igen, 50-50% és nem is biztos, hogy tünetek, még ha terhes is.
Amúgy, ha az a kérdező vagy, aki több hasonló kérdést feltett és elméletileg már 5 hetes vagy (azaz 3 hete voltatok együtt), akkor bizony a tesztnek pozitívnak kellene lennie.
Inkább valami hormonális dologról lehet szó, az előző menziről is írtad, hogy más volt, most barnázgatsz és vérzel korábban, mint kellene, stb. Érdemes elmenned orvoshoz, ha nem is vagy terhes, akkor ezért, hogy könnyebben menjen a kövi ciklusban és kiderüljön, mi okozza ezeket a furcsa dolgokat.
És, ha nem vagy az a kérdező, akkor elnézést:)
Amit tudok, hogy én anno a menzi előtt annyira türelmetlen voltam, és még a néhány pozitív tesztem ellenére elmentem vérvételre is, úgyhogy, ha nagyon szeretnéd tudni, én csak ajánlani tudom, abból tényleg ki fog derülni, hogy terhes vagy-e, vagy van a szervezetedben annyi HCG vagy nincs, az már biztos lesz. Ha gondolod, szívesen írok néhány labort, ahol elvégzik ezt a vizsgálatot (persze pénzért), ha csak úgy bemész az "utcáról".
Az utolsó válaszolónak, nem az vagyok, akire gondolsz, de én is olvastam azt amire gondolsz (hú, de hülyén fogalmaztam meg).
Soha nem volt még ilyenem, ami még akár valóban ovuláció is lehet, de a terhesség is esélyes, mivel a férjemmel legtöbbször csak megszakitással védekezünk, de eddig nem volt "baleset" és az első gyerek tervezett volt. Szóval ez + a keddi "barnás folt" és azóta is 1-1 hasonló + mellérzékenység + alhasi fájdalom, szurkálás, szinte néha menstruációra emlékeztető. Ezekből akár terhesség is lehet. Tudom most már, meg ovuláció, meg petefészekgyulladás?
A hétvégén csinálok egy tesztet, vagy kettőt :)
A Karácsonyi bejelentéssel még várok, ha mégis pozitiv lenne. De Husvétig nem.
örülök hogy ilyen sokan irtak, irtatok, aranyosak vagytok!
Megirom hogy mi lett, de tényleg. Hátha....+++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!