Mi a véleményetek a Noa (lány) névről? Jöhet pozitív-negatív, csak normális, emberi módon!?
Teljes mértékben elbeszélünk egymás mellett. Én azt gondoltam, hogy Ti arra reagáltatok, hogy valaki zsidó hangzásúnak titulálta a Noa nevet. (Valljuk, be nem alaptalanul.) Az a komment, hogy az iskolában zsidózni fogják, nekem valahogy kimaradt. Bocs!
Egy kérdésem lenne még: a mai kisgyerekek fogják tudni, hogy ki az, mi az a zsidó? Szerintem nem, csak ugyanúgy fogják használni ezt a szót is, mint a cigányt, mert ezt tanulják a felnőttektől.
Szerintem ne veszekedjünk,én úgy gondolom normálisan reagáltam minden hozzászólásra.Ha valakinek nem tetszik a név,akkor szíve joga,elfogadom,nem is tetszhet mindenkinek,ráadásul annyi féle-fajta név közül lehet manapság választani,csoda is lenne ha mindenkinek minden tetszene.Van akinek az idegen hangzású nevek,van akinek a "középkategória" míg másnak az ősmagyar nevek jönnek be.Ezt el kell fogadni.
A zsidő dolgot meg szerintem hagyjuk,én személy szerint nemhogy név alapján,még kinézet alapján sem tudnám megmondani,meg nem is igazán érdekel.
Bodza anyuka:nézd meg azt az e-mail címet amin regisztráltál ide,ott lesz az üzim :)
Szia Noamami:)
Ott sajna nincs üzi,ezért kerestem itt hátha:DD
De megkíséreltem írni Neked én is írni,jelezd majd ,hogy megkaptad e.:)
Mikor mész uh-ra?
Olyan kíváncsi vagyok ,hogy kiderül e a bébid mit rejteget a lába között:D
Puszi Bodzamami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!