Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Noa...

Mi a véleményetek a Noa (lány) névről? Jöhet pozitív-negatív, csak normális, emberi módon!?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 15:59
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Barátnőm kislányát így hívják!Nekem nagyon bejön!És társul hozzá egy iszonyat okos,és gyönyörű göndörfürtös fruska!Ha férjemnek tetszett volna ezt adtam volna a kislányomnak.
2010. dec. 8. 17:03
 12/56 anonim ***** válasza:
ha szép hosszú vezetéknevetek van, esetleg külföldies hangzású (pl. Weismüller vagy hasonlók), akkor ahhoz szerintem tuti illik. Nekem csak annyi a bajom vele, hogy túl rövid, egyébként nagyon különleges.
2010. dec. 8. 17:05
 13/56 anonim ***** válasza:
Szerintem szép és különleges név. nekem nagyon tetszik
2010. dec. 8. 17:24
 14/56 anonim ***** válasza:
15%
Inkább mint a Csenge és többi ősmagyar társai.
2010. dec. 8. 17:35
 15/56 anonim ***** válasza:
Szép, csak nekem túl rövid. De valaki direkt a rövid neveket szereti!
2010. dec. 8. 17:58
 16/56 anonim ***** válasza:
11%

Nekem tetszik, de tényleg rövid. Esetleg még egy második keresztnévben nem gondolkodtatok? Valami magas hangrendű névvel nagyon jó lehetne. De mivel nem tudom a vezetéknevet, így csak találgatok.

Az elsőnek:

Én egy kovács, lakatos, vagy horváth névhez igenis valami különlegesebbet adnék a gyermekemnek, hogy ne ő legyen az ezredik kovács kati, lakatos lajos, meg horváth mari...

Miért baj, ha valaki nem a megszokott tucatneveket adja a gyerekének? Meg ez a szép ősi magyar név....tudtad, hogy a legtöbb ősi "magyar" nevet a vándorlások alatt vették át a magyarok? pl nagyon sok a török eredetű...nyiss ki egy utónévkönyvet, és keress benne egy ősi magyar nevet...aztán nézd meg milyen eredetű...

2010. dec. 8. 19:57
 17/56 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszik, és az én fülemnek nem fiús...

A Bodza még inkább, nagyon nagyon helyes név! Talán csak attól tartanék, hogy felnőtt névként picikét komolytalan...Dr. xy Bodza...:)

Mi is most kezdtünk bele, de még nem tudjuk a baba nemét...viszont a papa külföldi, úgyhogy sem túl franciás sem túl magyaros nem lehet, hogy mindkét család ki tudja ejteni....

2010. dec. 8. 20:15
 18/56 anonim ***** válasza:

Szerintem jó név. Nekünk is szerepelt a listán, de végül a Norka név mellett döntöttünk.

Nekünk külföldi hangzású a nevünk.

2010. dec. 8. 20:23
 19/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Lenne második neve: Noa Regina,legalábbis jelen állás szerint.
2010. dec. 8. 21:09
 20/56 anonim ***** válasza:

Szia

Valamelyik celebnek így hívják a gyermekét, és én mindig azt hittem, hogy kisfiú. Nekem olyan fiú. Meg rövid is.

Én beszélek arról, hogy fiús hangzása van, amikor az én kedvenc lánynevem a Villő. Erre is sokan azt hiszik hogy fiúnév. :)

2010. dec. 8. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!