Mi a véleményetek a Noa (lány) névről? Jöhet pozitív-negatív, csak normális, emberi módon!?
Nekem tetszik, de tényleg rövid. Esetleg még egy második keresztnévben nem gondolkodtatok? Valami magas hangrendű névvel nagyon jó lehetne. De mivel nem tudom a vezetéknevet, így csak találgatok.
Az elsőnek:
Én egy kovács, lakatos, vagy horváth névhez igenis valami különlegesebbet adnék a gyermekemnek, hogy ne ő legyen az ezredik kovács kati, lakatos lajos, meg horváth mari...
Miért baj, ha valaki nem a megszokott tucatneveket adja a gyerekének? Meg ez a szép ősi magyar név....tudtad, hogy a legtöbb ősi "magyar" nevet a vándorlások alatt vették át a magyarok? pl nagyon sok a török eredetű...nyiss ki egy utónévkönyvet, és keress benne egy ősi magyar nevet...aztán nézd meg milyen eredetű...
Nekem is nagyon tetszik, és az én fülemnek nem fiús...
A Bodza még inkább, nagyon nagyon helyes név! Talán csak attól tartanék, hogy felnőtt névként picikét komolytalan...Dr. xy Bodza...:)
Mi is most kezdtünk bele, de még nem tudjuk a baba nemét...viszont a papa külföldi, úgyhogy sem túl franciás sem túl magyaros nem lehet, hogy mindkét család ki tudja ejteni....
Szerintem jó név. Nekünk is szerepelt a listán, de végül a Norka név mellett döntöttünk.
Nekünk külföldi hangzású a nevünk.
Szia
Valamelyik celebnek így hívják a gyermekét, és én mindig azt hittem, hogy kisfiú. Nekem olyan fiú. Meg rövid is.
Én beszélek arról, hogy fiús hangzása van, amikor az én kedvenc lánynevem a Villő. Erre is sokan azt hiszik hogy fiúnév. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!