Mi a véleményetek a Noa (lány) névről? Jöhet pozitív-negatív, csak normális, emberi módon!?
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nekem a Zselykéről a zsemle jut az eszembe ;)
A név héber eredetű,bibliai név,és nem értem miért baj a zsidós hangzás,bár mi nem vagyunk zsidók,de tényleg nem értem miért lenne ez gond!
Na na már:)
Zsidózni a suliban???:)
Viccel a kedves hozzászóló?
Tele van az utónévtár héber eredetű nevekkek könyörgöm!
Melyik gyerek naprakész héber eredetű nevekből:DDD
Komolyan "Noa mami",nem hiszem el amiket itt ír egyik-másik hozzászóló.
Nem akarok megbántani senkit,de néha azt érzem,hogy a rosszindulat ad itt hangot.
Vannak anyukák,akik talán szeretnék,de mégsem adnak a babájuknak,különleges,nem hétköznapi nevet,mert te jó ég mit fog majd mondani "Bözsinéni" a szomszédból!?
Kit érdekel,a mi gyerekünk ,mi döntjük el!
De ez a "zsidózás"!!!
Puszillak "Noa mami":)
Már alá sem merem majd írni:DDD
"Bodza anyuka":))
Én sem értem ezt a dolgot,de örülök,hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.Bodza anyuka,írtam neked privit :)
Puszi
Kedves Kérdező!
Azt írtad, jöhet a névről pozitív és negatív is, csak normális, emberi módon. Szerintem mindenki normális emberi módon írta le a véleményét, mégis sértésnek vetted, ha valaki véleménye nem egyezett a Tiéddel.
Kedves előttem író!
A kérdés feltevője mindaddig kedvesen fogadott minden hozzászólást,amig nem lett a dologból zsidózás!
Mégpedig a "zsidózás" negatív megnyilvánulása!!
Mi a baj a zsidókkal ,érted??
Neharagudj "Noa mami",de tudtam szónélkül hagyni az előttem író hozzászólását!
Puszillak :)
"Bodza anyuka"
Jah,hol találom a privát emailt ???
Olyan béna vagyok:DD
Ebben az esetben persze,hogy nem zsidózás...igazad van.
Volt aki itt pejoratíve használta a "zsidó eredetet" één csak arra ualtam az előbb,hogy miért kellene az iskolába zsidózni,attól,hogy héber eredetű a név.
Valamivel előttünk utalt itt egy hozzászóló és ekkor úgy gondolom,másirányba ment el a véleményezés!
Ezért írta a kérdés feltevője,hogy ő Anna és mégsem zsidózták soha...nem volt udvariatlan szerintem.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!