Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Noa...

Mi a véleményetek a Noa (lány) névről? Jöhet pozitív-negatív, csak normális, emberi módon!?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 15:59
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Őszintén bevallom nekem nem tetszik a név persze ez magán vélemény nagyon meg kell gondolni milyen vezetéknévhez akarjuk adni meg nekem furcsán hangzik.
2010. dec. 11. 15:12
 42/56 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat.

Nekem a Zselykéről a zsemle jut az eszembe ;)

A név héber eredetű,bibliai név,és nem értem miért baj a zsidós hangzás,bár mi nem vagyunk zsidók,de tényleg nem értem miért lenne ez gond!

2010. dec. 11. 15:48
 43/56 anonim ***** válasza:
13:58-as vagyok. Bocs, ez az egyéni véleményem, én nem örülnék ,ha mondjuk a suliba zsidóznák a gyerekem, holott nem az. De attól még nem muszáj mindenkinek így gondolkodni, ha neked tetszik ez a név, akkor tiéd a döntés.
2010. dec. 11. 16:23
 44/56 A kérdező kommentje:
Figyu,nekem Anna a nevem,szintén héber eredetű,de mégsem zsidóztak le sosem.
2010. dec. 11. 18:10
 45/56 anonim ***** válasza:

Na na már:)

Zsidózni a suliban???:)

Viccel a kedves hozzászóló?

Tele van az utónévtár héber eredetű nevekkek könyörgöm!

Melyik gyerek naprakész héber eredetű nevekből:DDD

Komolyan "Noa mami",nem hiszem el amiket itt ír egyik-másik hozzászóló.

Nem akarok megbántani senkit,de néha azt érzem,hogy a rosszindulat ad itt hangot.

Vannak anyukák,akik talán szeretnék,de mégsem adnak a babájuknak,különleges,nem hétköznapi nevet,mert te jó ég mit fog majd mondani "Bözsinéni" a szomszédból!?

Kit érdekel,a mi gyerekünk ,mi döntjük el!

De ez a "zsidózás"!!!

Puszillak "Noa mami":)

Már alá sem merem majd írni:DDD

"Bodza anyuka":))

2010. dec. 11. 20:45
 46/56 A kérdező kommentje:

Én sem értem ezt a dolgot,de örülök,hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.Bodza anyuka,írtam neked privit :)

Puszi

2010. dec. 12. 09:52
 47/56 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Azt írtad, jöhet a névről pozitív és negatív is, csak normális, emberi módon. Szerintem mindenki normális emberi módon írta le a véleményét, mégis sértésnek vetted, ha valaki véleménye nem egyezett a Tiéddel.

2010. dec. 12. 13:49
 48/56 anonim ***** válasza:

Kedves előttem író!

A kérdés feltevője mindaddig kedvesen fogadott minden hozzászólást,amig nem lett a dologból zsidózás!

Mégpedig a "zsidózás" negatív megnyilvánulása!!

Mi a baj a zsidókkal ,érted??

Neharagudj "Noa mami",de tudtam szónélkül hagyni az előttem író hozzászólását!

Puszillak :)

"Bodza anyuka"

Jah,hol találom a privát emailt ???

Olyan béna vagyok:DD

2010. dec. 12. 14:45
 49/56 anonim ***** válasza:
Az zsidózás, hogy valaki szerint a névnek zsidó hangzása van?! Hát akkor én fogalomzavarban szenvedek, és bocsánatot kérek!!!
2010. dec. 12. 14:53
 50/56 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben persze,hogy nem zsidózás...igazad van.

Volt aki itt pejoratíve használta a "zsidó eredetet" één csak arra ualtam az előbb,hogy miért kellene az iskolába zsidózni,attól,hogy héber eredetű a név.

Valamivel előttünk utalt itt egy hozzászóló és ekkor úgy gondolom,másirányba ment el a véleményezés!

Ezért írta a kérdés feltevője,hogy ő Anna és mégsem zsidózták soha...nem volt udvariatlan szerintem.

Minden jót kívánok!

2010. dec. 12. 15:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!