Mi a véleményetek a Noa (lány) névről? Jöhet pozitív-negatív, csak normális, emberi módon!?
Egyáltalán nem magyar név, nem is tudnám elképzelni egy kovács egy lakatos, egy horváth mellé.
Lehet szegényes a lelkivilágom.
Szia:)
Nem tudom mi a vezetéknevetek,mert azzal együtt lenne jó megnézni,De önmagában is nagyon tetszik nekem:)
Én is tettem fel egy ilyen kérdést a magzatom nevére vonatkozólag,Ő Bodza lesz...na kaptam is hideget-meleget:)
De nem tántorítottak el:)
Szép név,különleges,mégis egyszerű...a Noa,bár én eddig azt hittem ez fiúnév,de teljesen jó lánynak is!
Minden jót kívánok!
Semmi gond,minden vélemény jöhet,vagy ha esetleeg van nektek tetszó lánynév akkor az is.
Egyenlőre még csak gondolkodunk,a neme sem derült ki.
Igazi magyar neveket is várok,de nem szeretnék tucat nevet sem pl.Csenge
hát... fura. Becenévnek inkább el tudom képzelni, mint anyakönyvezettnek. De tényleg sok múlik a családnéven.
Egyébként szerintem nem jó ötlet idegenek véleményét kikérni, mert úgyis sokan lehurrogják azt, amiről te már esetleg pontosan tudod, vagyis inkább érzed, hogy ez illik a magzatodhoz (és az a lényeg. Meg hogy apjuknak tetszik-e :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!