Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Noa...

Mi a véleményetek a Noa (lány) névről? Jöhet pozitív-negatív, csak normális, emberi módon!?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 15:59
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%

nekem tetszik a Noa - noha nem hallottam még :) de jó, rövid, és különleges, szóval jó szerintem

és a Villő is nagyon tetszik nekem is, de a párom hallani sem akart róla :(

egy ismerősöm kislánya Bóróka, és Borcsinak becézik, ez is tetszik

2010. dec. 8. 23:03
 22/56 anonim válasza:
67%
Ne haragudj,de a Noa az egy fiu nev megpedig ugy irjak,hogy Noah(azaz a Noe angol megfeleloje),de ugy ejtik,hogy Noa.Itt elek az USA-ba es ez itt fiu nev!De amugy nagyon szep nev de csak is fiunak adnam!:)
2010. dec. 9. 04:45
 23/56 anonim válasza:
66%
Bocsi!Elozo vagyok,nem akartalak am ezzel megbantani,csak leirtam a velemenyem.Amugy itt a 2009 ben adott nevek kozul a masodik helyen all az elso 100 kozott.Szoval nagyon felkapott,es ha most kisfiut lenne a babam biztosan ezt a nevet kapta volna,de ma voltam az uh on es megint csak kislany(masodik).:)Udv:Anita
2010. dec. 9. 04:50
 24/56 anonim ***** válasza:
100%

Jó reggelt :)

"Bodza anyuka" vagyok:)

Noa Regina nagyon jó választás,szépen gördül egymás után..kiegészítik egymást:)

Ügyesek vagytok,nagyon tetszik!

Szép napot!

2010. dec. 9. 09:06
 25/56 A kérdező kommentje:

ma 04:45

Igen,külföldön a Noah fiú név,mint a Vészhelyzetes doki Noah Wyle :) Magyarországon viszont lány név.

Valaki írta:Szekeres Nórának hívják a kislányát Noának.

Bodza anyuka:Köszönöm szépen! :) szerintem is szép a hangzása.Ha pedig nem tetszene neki a Noa,akkor hívnánk Reginának :)

Egyébként ezeken gondolkodtunk,még,de a vezetéknévhez valahogy egyik sem passzol:Olivia,Maja,Alíz,Szirka.

2010. dec. 9. 09:55
 26/56 anonim ***** válasza:
Ugyan nem ide tartozik, de ha már ennyi a vélemény hogy fiús a Noa akkor pl Nálunk a Janika ugye a János becézése és fiú név.......Finnországban pedig a Janika az lány név!
2010. dec. 9. 10:26
 27/56 anonim ***** válasza:
Tényleg! szekeres Nóra kislánya Noa! amúgy a felsoroltak közül nagy favoritom még Szirka. De csak a Villő után.
2010. dec. 9. 14:30
 28/56 anonim ***** válasza:

Szia Noa anyuka:)

Szerintem,a szivedben már megvan a babád neve ugye?:)

Én igy voltam Bodzámmal,ahogy rátaláltam utána már semmi nem volt olyan jó:D

Viszont az Olívia nekem is benne volt előtte a kalapban:)

Szerintem,jó az izlésed és tuti ,hogy az igazit fogod választani:)!

Puszi Nektek:)

"Bodzaanyuka":)

2010. dec. 9. 15:33
 29/56 A kérdező kommentje:

Szia Bodza anyuka!:)

Igen,úgy érzem ez lesz az igazi.Már csak akkor van "probléma" ha Noababa kisfiú,mert a nemét viszont nem tudjuk még :) de a fiú nevünk már megvan.Majd megírom,ha kiderül.

Puszi

2010. dec. 9. 18:40
 30/56 A kérdező kommentje:
Bodza mami,te mikorra vagy kiírva? :)
2010. dec. 9. 18:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!