Mult héten borzasztó dolog történt. Első találkozásom a védőnővel,szemem közé vágta, h hepatitis c-m van (2 májenzim magasabb). Nagyon aggódom a picim miatt, mert azóta nem alszok, nagyon ideges vagyok. Le lehet cserélni?
Figyelt kérdés
Kiakasztó volt,hogy elmesélte,h a férjének is ez van(ezért biztos nekem is) és hogy milyen vizsgálatokkal jár és hogy hova adnak szurit, és milyen rohadtul fáj. Gondolhatjátok, azt hittem,h leájulok a székről.A szt.lászlóba a professzor azt mondta,h szerinte nem igy van,mert alig térnek el az adatok a normálistól, de ha felmerült akkor zárjuk ki.(Felelőtlenség ilyennel riogatni egy 11 hetes kismamát) Amugy is izgulós kismama vagyok, és ha a stressztől elvetéltem volna? A családom alig tudott megnyugtatni. Arra is gondoltak,h beperelik azt a nőt. Hogy lehet egy védőnő ilyen? :( De tényleg, le lehet cserélni?2009. jan. 18. 06:18
11/11 anonim válasza:
Sajnos ha le is cseréled a védőnőt attól a bajod még meg marad.Nekem három éve magassak a májenzimjeim,én is szeretnék babát de én emiatt nem merek.Mikor nállam kiderűlta baj elkűldtek hasi ultrahangra meg hepatitis szűrésre,de kiderűlt hogy nem vagyok hepás és a hasiultrahang is negatív lett.Nekem a túlsúlyom miatt lett magas a májenzimem,leadtam 10 kilót és most már alacsonyabb az érték.Lehet hogy híztál pár kilót és azért ugrott meg,szülés után érdemes lessz csináltatni egy vérképet hogy mekkorák az értékeid szülés után.A védőnő meg egy paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!