Vannak itt 2011. májusra kiírt kismamik? Hogy vagytok?
Sziasztok!
Én május 27-re vagyok kiírva , ő lesz a második baba. Örökmozgó kisfiam mellett elég nehezen viselem a tüneteket. Mára már elmúltak a hányingerek, émelygések, a fáradtság viszont nem múlik és bármikor el tudnék aludni. Amúgy hál'istennek minden rendben. Már nagyon várom, hogy fiú lesz e vagy lány, Benedek vagy Bettina lesz. Ki , hol fog szülni? Szép napot mindenkinek! A.
Tegnap 10:49-es vagyok.
Milyen sokan lettünk! :))))
Én az első babámat a SOTE II-n szültem, soha többet oda... most a Péterfyben fogok szülni.
És Ti?
Reggeli 08:08-as vagyok!
Én a Jánosba megyek, a kisfiamat is ott szültem, fel van újítva és a dokik is jók.
Jó baby nézegetést!
A.
Sziasztok A. vagyok!
Kinek, mekkora méretei voltak a 12 hetes uh-on? Nekünk : CRL:66, BPD: 22 és tarkóredő 1,5. Már várom a 16 heteet. hogy láthassam, hogy ficánkol :).
Szép napot mindenkinek!
Nekünk 12 hetesen a BPD 20mm a CRL 5,42 mm a tarkóredő 0,9 mm volt.
Néha én is érzek valami kis "pöckölgetés-félét" belülről, lehet hogy már a baba, de még nem vagyok biztos benne.
Babacuccokat még nem vettünk, semmit, egy kis zoknit se, tolom magam előtt, az elején nehéz volt kibírni, akkor azt gondoltam, hogy 15 hetes korunkra már úgyis veszek valamit. Ehhez képest egyre inkább tolom magam előtt.
Olyan jó olvasni, hogy ilyen sokan várunk májusra, nagyon örültem a kérdésnek!
Zsuzsi
Én is májusban szülök 16+5 vagyok..
Péterfy kórházat nem ajánlom,nem anya-barát egy kórház.. István kórház, Bajcsy vagy Uzsoki viszont nyerő, tapasztalatból mondom, ha van lehetőség válogatni..Többit nem ismerem,de rosszat sem hallottam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!