Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 2011. májusra...

Vannak itt 2011. májusra kiírt kismamik? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én 2011. május 17-re vagyok kiírva, tegnapi ultrahang szeirnt kislánnyal.
2010. nov. 26. 09:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék.

Május 22-re vagyunk kiírva és 2. baba lesz. Némi émelygés még elfog, de a hányingeres korszak 1 hete elmúlt. Elég aluszékony vagyok a 2 éves lányommal délutánonként én is szunditok egyet.

Ő kisfiú lesz. Most kezdtük a névkeresést és egyelőre gondban vagyunk. Persze lánynév az van már.. :))

2010. nov. 26. 11:50
 12/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk első baba.

Nekem az utolsó időpont május 22.,de volt már május 19. és először május 7.

És még sajnos nem tudjuk,hogy mi lesz,december 6-án lesz az AFP és december 22-én lesz a következő ultrahang,ami még nagyon messze van.

De már nagyon várom,ezek a legjobb percek,amikor láthatom,és most jön a párom is.

2010. nov. 26. 12:16
 13/37 A kérdező kommentje:
Gratula mindenkinek a babócákhoz. Nekem is első baba, úgyhogy nincs tapasztalatom, de remélem, hogy most jön a terhesség szép része. Amikor már mocorog, nő a poci, és egyre intenzívebb a kapcsolat a babával. Mert az elején ugye csak a rosszullétek vannak meg, semmi más... Néha majd írhatnátok, hogy mi van veletek, hogy vagytok. Mi pont egy hét múlva megyünk AFP vérvételre, remélem ott is minden ok lesz.
2010. nov. 26. 12:20
 14/37 anonim ***** válasza:
Éppen beleférek. :) Május 30. 2. baba. Már van egy 23 hónapos kisfiam, aki császárral született. Izgalmas lesz a szülés, biztos. :) Már vége a hányingereknek, utolsó UH-n minden rendben volt. Nekünk mindegy, hogy fiú, avagy lány lesz. :)
2010. nov. 26. 12:42
 15/37 anonim ***** válasza:

ápr.végére:)

lány lesz valószínűleg.

második terhességem, és nem voltam sokat rosszul, mint az elsővel.

2010. nov. 26. 14:00
 16/37 anonim ***** válasza:

[link]

gyertek! :)

2010. nov. 26. 14:15
 17/37 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Május 16-ra vagyok kiírva, második baba lesz. A nemét nem fogjuk megkérdezni. Nagyon jól viselem a terhességet, a pocakom szépen növöget. A nadrágokon már nem jön fel a cipzár. :(

Boldog babavárást kívánok mindenkinek!

2010. nov. 26. 14:25
 18/37 anonim ***** válasza:
14.15! Én csatlakoztam ,amúgy is fent vagyok! :)De még ép ebbe a fórumban nem jártam.
2010. nov. 26. 16:43
 19/37 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jól olvasni, hogy ilyen sokan várunk májusra! Mi május 20-ra vagyunk kiírva, még nem tudjuk a nemét, az előző UH-n azt mondta az orvos, hogy még nincs "kinövés", de még lehet.

Első baba, várjuk nagyon, elejétől fogva mindkettőnk szerint kislány. Nevek alakulnak, ha kisfiú, Zsolt Bence, ha kislány, első neve Csenge, másodikon még nem egyeztünk meg, a legújabb lánynév-szerelmem a Bianka :), de nekem tetszik még a Nóra, Kata, Zita, Linda és a Luca is, de apának nem.

Jövő héten megyek AFP-s vérvételre, meg nőgyógyászhoz is. Remélem írtok néha, hogy mi van veletek :)

Zsuzsi

2010. nov. 26. 18:45
 20/37 anonim ***** válasza:
Május 26-ra vagyok kiírva. 3. baba, két fiú után reméljük, hogy lány lesz!!!
2010. nov. 26. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!