Vannak itt 2011. májusra kiírt kismamik? Hogy vagytok?
Szia!
Én április vége :-)
És kisfiúval
a hányinger, hányás még csak mostmúlt el, egyre jobban érzem magam :-)
Te?
Neve van már a leányzónak?
Szia!
De jó neked, hogy már tudod! Én május 12-re vagyok kiírva, de majd csak 7-én megyek dokihoz, remélem akkor már látni fogja. Nekem a 3. gyerkőcöt, de kislányt szeretnék. Egyébként jól vagyunk, semmi hányás, rosszullét. Te hogy viseled?
Szia, 2011. május elejére vagyok kiírva, másik baba, kislány (100%). Én reggelente még elég rosszul vagyok, előző babámmal (aki most 14 hós fiúcska) nem voltam rosszul, most ez a lányka meggyötör. Ma voltam AFP-n. Én elég nehezen viselem, pláne a fiam mellett aki állandóan fut és épp most kezdte a "Éhes vagy? Neeeem. Álmos vagy? Neeeem. Játszunk? Neeeem!" -korszakot. A munka is nehéz, itthonról dolgozom, egyre lustább vagyok.
Lilla az nagyon szép név! Gratulálok. Egyébként én is ilyen uh-ra járó vagyok, szeretem látni, 16-án megyek majd kb a 20. héten genetikaira a Hepinetbe 4D-re.
Sziasztok!
Én Május 27-re vagyok kiírva. Még nem tudjuk a nemét. Most voltam a héten a dokimnál ,csinált UH-t is,de nem mutatkozott be nagyon. :)Legközelebb Dec. 22-én megyek a magánra,hátha már látja,ki lakik a pocakban,de ha Ő nem,akkor a kötelező UH dec. 30-án lesz a kórházban,majdcsak szerencsénk lesz.
Ha kisfiú akkor Barnabás,ha kislány akkor Dorka! :)
Jah,3. gyerkőcünk lesz. :)
De jó, hogy ennyien lettünk! :) Szerintem 16 hetesen már van rá esély, hogy mondanak valamit a nemére, nekem 15 hetsen mondta a doki, hogy lánynak tűnik. Bár ez még olyan bizonytalan, hogy nem nagyon élem bele magam. A 4D-n állítólag szinte 100%-ra meg tudják mondani. Én már alig bírok magammal, legszívesebben már holnap mennék 4D-re, de mindenki azt mondja, hogy várjunk legalább a 25. hétig. Hát addig tuti nem bírom ki... :) Szerintem már karácsony hetében elmegyünk, akkor leszünk 19-20 hetesek. Legalább megnézik, hogy minden ok vele.
Sajnos a rosszullétek terén, ha hirtelen eszem, vagy ha sokáig nem eszem, akkor még visszakívánkoznak belőlem a dolgok, de remélem, hogy most már hamarosan ez is elmúlik. És rossz, savanyú szájízem is elég gyakran van, ami szintén rossz + szagérzékenység. Viszont a növekvő pocak nagyon szuper, már félig idegenek is rákérdeznek, hogy kismama vagyok-e, én meg persze büszkén mondom, hogy igen, már majdnem négy hónapos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!