Segítenél, hogyan építsem le a védőnőmet?
Bocs, kicsit nem értem, ha később, a gyerekhez nem fogod igényelni a segitségét, akkor most miért KELL járnod hozzá???
A magánorvosod minden beutalót megir, ami csak kellhet a világon. A védőnői szolgálatról el lehet mondani, egy papir az egész és neked soha nem kell többet menned (eddig se kellett volna) és ő se jön soha, még első alkalommal se. A gyerek háziorvos úgyis házhoz jön, amint hazaértetek.
Vagy azt nem értem, miért tetted fel a kérdést? Elmondtuk: nem kell menned. Simán lemondasz róla egy papirfecnin, amit ő elrak, hogy ha csesztetnék, hogy miért nem jár hozzátok, akkor meg tudja mutatni (semmi másra nem kell az irásos lemondás).
Viszont az anyasági támogatáshoz kell egy pár pecsét a kiskönyvbe (4 vagy 5), úgy tudom ez a feltétele.
Amúgy tényleg nem kötelező menni hozzá. Engem is kikészített a védőnőm, sőt, amikor megszületett a babám, még rosszabb lett!!! Aztán a gyerekemet utalgatta volna mindenhova, mert nem találta megfelelőnek a heti súlygyarapodását, a mozgásfejlődését, stb, pedig semmi baja nem volt sosem!! Szerencsére egy nagyon kedves gyerekorvost választottunk, aki leállította, de még vele is vitatkozott, próbálta rábeszélni, hogy azért nem ártana egy pár kivizsgálás. Tiszta bolond! Most várom a 2. babánkat (5hetes vagyok), de az biztos, hogy nem fogom beengedni az ajtón egyszersem!
Szerintem tájékozódj, beszéld meg a nődokiddal az eredményeidet, a leleteidet, és ha megpróbál stresszelni a védőnőd, akkor állítsd le azzal, hogy az orvosod figyelemmel kíséri az egészségi állapotodat, és ő nem talált semmi kivetnivalót az eredményeidben. Teljesen átlagos és normális a terhességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!