Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítenél, hogyan építsem le...

Segítenél, hogyan építsem le a védőnőmet?

Figyelt kérdés
Még csak félidős vagyok,de már elegem van belőle.Eddig 4-szer voltam nála,és mindig tök stresszelve jöttem el.Neki nem tetszik soha semmi,se a méhszájértékem (2000) se a súlygyarapodás (5kg) se a vérleletem (picit vérszegény vagyok)állandóan riogat betegségekkel,meg hogy baj lesz,meg hasonlók.Nem akarom otthagyni,csak szeretném leépíteni,és néhány találkozás alól kihúzni magam.Már a férjem is nagyon ideges,hogy terhesen ennyire ki tud készíteni.Muszáj járni hozzá minden hónapban????Mi van ha nem megyek?
2010. nov. 25. 09:53
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Van amikor kötelezően meg kell jelenni,védőnőt nem tudsz amugy váltani.Mondd meg neki hogy ne riogasson,nem ez a dolga.
2010. nov. 25. 09:58
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, ennyi. Egyik füleden be, a másikon ki. Amint kilépek a rendelőből, nem is foglalkozom vele.

Engem eleinte riogatott magas cukorral, magas vérnyomással, de ezeket inkább a nődokimmal és az asszisztensével (szülésznő) beszélem meg.

Állandóan félreolvassa leleteimet, aztán hülyeségeket beszél. :)

2010. nov. 25. 10:00
 3/35 A kérdező kommentje:
De már vagy 5 vizsgálatra el küldött aminek köze nincs a terhességhez,állandóan a kórházban ülök beteg emberek között,meg küldözget a háziorvosomhoz (eddig minden leletem tökéletes) Próbálok vele nem foglalkozni,csak így nem könnyű.
2010. nov. 25. 10:05
 4/35 anonim ***** válasza:
69%

Ő nem küldhet vizsgálatra.

minek mész el?neki nem vagy köteles a leleteket mutogatni.

2010. nov. 25. 10:10
 5/35 anonim ***** válasza:
Én November elején voltam és legközelebb januárban kell mennem. Azt mondta, hogy most élvezzem ki a terhességet, ráérek még nála ülni. 23 hetes terhes vagyok. Nagyon normális az én védőnőm, de elvileg nem kötelező a havi látogatás. Sőt, a szülés után nyilatkozhatsz is arról, hogy nem kívánod igénybe venni a védőnő "segítségét".Akkor már ott lesz a gyerekorvos, hozzá is nyugodtan fordulhatsz. Egyébként én simán megmondanám neki, hogy ő nem orvos, az orvosod meg van elégedve az eredményeddel, és neked az a fontos. Nem is értem, hogy miért riogat, meg minek küld vizsgálatokra?! Ha gond lenne, a dokid biztosan szólna.Férjed szokott veled menni? Szerintem mondjátok meg neki, hogy ez téged csak feszélyez, és nem érzed, hogy megkönnyíti a terhességed. Kitartás!
2010. nov. 25. 10:12
 6/35 A kérdező kommentje:

Nem ő küld vizsgálatokra,hanem mondja,hogy menjek el a háziorvoshoz,és ő küldjön.A háziorvosom meg mint a kisangyal,küld is.Gondolom nem akar konfliktust,és mivel kismama vagyok,jobb az óvatosság alapon el is küld.

Férjem sajnos nem tud velem jönni,mert állandóan dolgozik.Igazatos van egyébként.Lehet az volt a baj,hogy túl kedves,közvetlen vagyok,megpróbálok egy kicsit hidegebb lenni,hátha komolyan vesz.

2010. nov. 25. 10:18
 7/35 anonim ***** válasza:
Jó neked. 19 éves vagyok és engem még terhesgondozásra sem küldött a 35. hétig. Le volt esve a vasam és nem szólt egy k. szót sem, stb...
2010. nov. 25. 10:33
 8/35 A kérdező kommentje:
Utolsó: de a leletet az orvos értékeli ki?Ő miért nem küldött?
2010. nov. 25. 10:40
 9/35 anonim ***** válasza:
19 éves:és addig nődoki nem is látott csak védőnő???más nem szolt h terhesgondozásnál vannak kötelező vizsgálatok????
2010. nov. 25. 10:43
 10/35 anonim ***** válasza:
Szia őszintén meg kell neki mondani hogy ne idegesitsen téged ilyenel még a nőgyogyász mindent rendbe talál addig ő orvosi diploma nékül maradjon csöndbe ha segiteni nem tud felzaklati nem kéne pedig 1 kismamát.Az én védönőm is ilyen volt ne félj én hamar leállitottam 1 szer rá szóltam nem is csinálta többet mindenféle képen beszéljél vele ne hagyd hogy teljesen befolyásoljon mert gondolj bele mi lesz majd ha megszületik a kicsi 1 évben sokat járnak ki házhozz bár ez is változó mindenkinél ott is majd a sok butaságot fogja fújni! Viszont 1 nem értek hogy a háziorvosod ha látja hogy jók a leleteid mi a francért küld el mindenhova hogy terhes kismamaként ott üljél?
2010. nov. 25. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!