Mit kell csinálni a begyulladt Bcg oltással? Főleg, ha ki is fakad? Kell hintőporozni, vagy alkohollal törölgetni? Gézlapot kell oda tenni, le kell ragasztani? Nem érem el a védőnőmet, nem is jön felénk sem.
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 13:40
1/5 anonim válasza:
Az a jó, ha kifakad! Nem kell vele semmit csinálni, de ne nagyon érje víz amíg be nem gyógyul, csak tisztán kell tartani, hamar rendbejön!
2/5 anonim válasza:
Semmit, az a jó, ha begyullad és kifakad. Én egy kis vizes vattakoronggal töröltem le, mert nagyon szétkenődött. Ne tegyél rá semmit se!
J.
3/5 anonim válasza:
az én kisebbik lányom most 15 hetes és neki akkorára dagadt, mint egy kisebb bab szem. Éppen mentünk oltásra és megmutattam a doktornőnek, azt mondta, hogy ez elő szokott fordulni, kicsit túlreagálja a lányom szervezet, de ez jó jel. Semit nem kell vele csinálni, nekem nem mondta, hogy nem érje víz, így én fürdetem továbbra is, már 2x kifakadt, előtte való napon és aznap kicsit nyügőúsebb volt, de semmi más. Most már úgy látom, hogy nem gyűlik újabb adag, úghogy lehet, hogy gyógyulni kezd lassan szegénykém karja. Ráadásul nekünk lejebb adták 1 ujjnyival a korházban .
4/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy semmit nem szabad csinálni vele, de ha kifakad, akkor sűrűn kell váltogatni a body-t (ami tiszta pamut legyen és közvetlen előtte legyen kivasalva).
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nálunk mikor kifakadt az oltás azt mondta a doki, hogy ne nyomkodjam csak fertőtlenítsem neki rendszeresen. Már nagyon szép nekünk (5hó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!