Milyen az a lázmérő lap, amit a baba hóna alá lehet ragasztani?
Figyelt kérdés
Itt írta nekem egy anyuka, de nem találom a google-ban sem, hogy milyen lehet az igazán.2011. jan. 1. 22:45
1/8 anonim válasza:
Nekem van ilyen lázmérő lapom, de azt homlokra kell feltenni. Elszíneződik, és fokonként van bejelölve rajta a színeződő sáv. Babánál egyáltalán nem ajánlom ezt használni, mert nagyon pontatlan.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt írta nekem az anyuka, hátha ő is olvassa:
"Ha napközben is volt magas láza, akkor tettem a hóna alá lázmérőlapocskát.Laza ruhába öltöztettem, és akkor csak bekukkantottam a hóna alá, hogy mennyi a hője.Fürdés után felragasztottam a lapot, ami még másnap is egész nap ott volt a bőrén.Jó, mert tized pontossággal mér és nem kell lázmérőzgetnem napközben sem."
2011. jan. 1. 22:51
3/8 anonim válasza:
Akkor ez nem az a fajta lesz, ami nekem van.
4/8 anonim válasza:
Megtaláltam ezt a választ, amit ide belinkeltél. Lehet írni e-mailt privátban a válaszolónak. Az a legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle. Biztosan nem fog érte megharagudni.
5/8 anonim válasza:
Ha megkaptad tőle a választ, akkor beírnád ebbe a kérdésbe is? engem is nagyon érdekelne, de csak a homlokos elszíneződőset ismerem én is. Köszi!
6/8 anonim válasza:
én is kiváncsi vagyok rá! bocsi:)
8/8 A kérdező kommentje:
Egy oldalon láttam, hogy 1390Ft volt a 2db-os kiszerelés, nem tudom lehet-e kapni patikában, talán megrendelésre. Nem hiszem, hogy nagyon ismert termék lenne.
2011. jan. 2. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!